- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
Ne olarak tahmin ediyorsun canımBende yaptirmistim cnm seninle durumlarimiz ayni 2 dusuk bi kimyasal dusugum var. Benimde herseyim temiz cikti. Ben zaten dusuklerim sebebini tahmin ediyorum.
İlki iliski ikincisi merdivenden dustumNe olarak tahmin ediyorsun canım
onlar belkide sadece bir sebep ya da bahane canım neler neler var birşey olmayan canını sıkma kendini suçlama yanuİlki iliski ikincisi merdivenden dustum
Tabi oyle cnm ama bi kisi vardi 9 ay boyunca surekli kanmasi olsu yatktan kalkip hava alamadi kiz. Demekki ben o gruptanim. Yaticam paso en ufak seyde dusuyoronlar belkide sadece bir sebep ya da bahane canım neler neler var birşey olmayan canını sıkma kendini suçlama yanu
kızlar benim 2 düşük bir kimyasal gebeligim oldu tahliller temiz en son kromozom ve pıhtılaşma ya bakıldı kromozomda çok şükür sorunsuz kan olayını 2 Dr a gösterdim çünkü genetikci izinlipek anlamadi gibiler kadın doğumcu baktirdiklarim biri birşey yok dedi ama tatmin olmadım şimdi yine özel hastaneye gidicem de kadın doğumcumu anlar mı aranızda da böyle birşey yaşayan var mı şimdiden teşekkür ederim
Cnm heterızıgot kan pıhtılaşmasıa denir cunku bnd de aynısı varkızlar benim 2 düşük bir kimyasal gebeligim oldu tahliller temiz en son kromozom ve pıhtılaşma ya bakıldı kromozomda çok şükür sorunsuz kan olayını 2 Dr a gösterdim çünkü genetikci izinlipek anlamadi gibiler kadın doğumcu baktirdiklarim biri birşey yok dedi ama tatmin olmadım şimdi yine özel hastaneye gidicem de kadın doğumcumu anlar mı aranızda da böyle birşey yaşayan var mı şimdiden teşekkür ederim
Ben de Ankara veya Kayseri de genetik test yaptırmayı düşünüyorum. Ama sadece 1 ay'ım var. Özel de ne kadar sürüyor bu testlerin süresi? Danışma'ya gidildiği gün mü hemen yapılır test? Fazla vakit kaybedemem o yüzden dikkat etmem gereken konular var mı?
Canim doktorun genetik testi istediği gün kanı veriosun ama sonuçlarin cikmasi fakultede 1 ayı buluyo özelde daha erken çıkar diye dusunuyorumBen de Ankara veya Kayseri de genetik test yaptırmayı düşünüyorum. Ama sadece 1 ay'ım var. Özel de ne kadar sürüyor bu testlerin süresi? Danışma'ya gidildiği gün mü hemen yapılır test? Fazla vakit kaybedemem o yüzden dikkat etmem gereken konular var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?