- 20 Mayıs 2016
- 716
- 262
- 23
- 38
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
benim 2 aya yakın çıktı araştırma da devlette yaptırdığım için kromozomda sorun çıkmadığı için gerek duymuyorum şu anlık tüp bebek felanCanım bende yaptırdım 15 gün oldu sonuç bekliyorum tüp bebek yapılacak inşallah
Benimde sorunum yok canım ben zaman kaybetmek istemiyorum yaş malüm zamanı geçiyorbenim 2 aya yakın çıktı araştırma da devlette yaptırdığım için kromozomda sorun çıkmadığı için gerek duymuyorum şu anlık tüp bebek felan
Genetik dru bakar canım sonucuna yada kendi doktorun incelesin. Doktorun istemiştir senden zaten bu testiyaptıran yok sanırım ben yine bildiğim gibi gidicem Dr a sanırım
Canim anladigim kadarıyla genetiginde bi sorun yok yani doğuştan gelen bi gen bozukluğun yok ama doktor sana kan sulandirici iğne werebilir sen hangi kadın dogumcu bu tahlilleri istediyse ona git tedavini ol Wè saglicakla bebisini kucağına al inşallah genetikci bildiğim kadarıyla bu raporu çıkartır tedaviyi hangi doktor tahlil istemişse o yazar doktora gidince haber wer mutlaka takip edicem seni insallahMTHFR 1298 mi ne heterizigot öteki değerler normal kromozom da 46 benim de eşiğinde x y değeri de normal ne eksik ne fazla zaten bulunamamıştır anormallik diyor
yaptıran yok sanırım ben yine bildiğim gibi gidicem Dr a sanırım
Ilac fln hiç bişey wermedimi canım ?kızlar bugün dr baktı sorun yok herşey normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?