• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genetik test yaptıranlar bakabilir mi ?

Bende yaptirmistim cnm seninle durumlarimiz ayni 2 dusuk bi kimyasal dusugum var. Benimde herseyim temiz cikti. Ben zaten dusuklerim sebebini tahmin ediyorum.

onlar belkide sadece bir sebep ya da bahane canım neler neler var birşey olmayan canını sıkma kendini suçlama yanu
Tabi oyle cnm ama bi kisi vardi 9 ay boyunca surekli kanmasi olsu yatktan kalkip hava alamadi kiz. Demekki ben o gruptanim. Yaticam paso en ufak seyde dusuyor

Kizlar gecen cuma test yaptirmistim 34.2 cikmisti pazartesi gunu 144.5, di guzel katlanmisti bugun 209 cikti yine durmus yukselme bi onceki gebeliğimde ayni oldu simdi genetik tarama yaptirmamizi istediler yaptiran varmi onceden neye bakiyorlar bi sorun bulunursa neoluyor

Arastirma hastanesinden aldik randevuyu zaten bakalm pazartesi yapilacak ama pihtilasmada genelde bebek buyuyp kalp atislari duyldktan sonra gebelik sonlaniyormus biz o evreye bile gelemiyorz 2.sininde degerleri 5haftada durdu yukselmedi

bende 2 dusuk 1 kimyasal yasadim bir kere kalp duydum gerisi dusuk pihtilasma cikti tasiyici olaak igne verdiler doguma kadar vurulcam

kızlar benim 2 düşük bir kimyasal gebeligim oldu tahliller temiz en son kromozom ve pıhtılaşma ya bakıldı kromozomda çok şükür sorunsuz kan olayını 2 Dr a gösterdim çünkü genetikci izinli :KK43: pek anlamadi gibiler kadın doğumcu baktirdiklarim biri birşey yok dedi ama tatmin olmadım şimdi yine özel hastaneye gidicem de kadın doğumcumu anlar mı aranızda da böyle birşey yaşayan var mı şimdiden teşekkür ederim

mrb cnm hayırlı olsun hamilesin. genetik test karyotip analizi mi? hamile oldugunu ogrendiğinde mi iğneye başladın. degerin kaçtı ilk öğrendiğinde. çok tsk ederim. :)

karyotip ? ne demek ? evet 4 haftalikken ogrendim o gun basladim adetten 1 gun once kan tahlili yaptirdim 263 cikmisti rica ederim

kızlar benim 2 düşük bir kimyasal gebeligim oldu tahliller temiz en son kromozom ve pıhtılaşma ya bakıldı kromozomda çok şükür sorunsuz kan olayını 2 Dr a gösterdim çünkü genetikci izinli :KK43: pek anlamadi gibiler kadın doğumcu baktirdiklarim biri birşey yok dedi ama tatmin olmadım şimdi yine özel hastaneye gidicem de kadın doğumcumu anlar mı aranızda da böyle birşey yaşayan var mı şimdiden teşekkür ederim
Cnm heterızıgot kan pıhtılaşmasıa denir cunku bnd de aynısı var

Ben de Ankara veya Kayseri de genetik test yaptırmayı düşünüyorum. Ama sadece 1 ay'ım var. Özel de ne kadar sürüyor bu testlerin süresi? Danışma'ya gidildiği gün mü hemen yapılır test? Fazla vakit kaybedemem o yüzden dikkat etmem gereken konular var mı?

Ben de Ankara veya Kayseri de genetik test yaptırmayı düşünüyorum. Ama sadece 1 ay'ım var. Özel de ne kadar sürüyor bu testlerin süresi? Danışma'ya gidildiği gün mü hemen yapılır test? Fazla vakit kaybedemem o yüzden dikkat etmem gereken konular var mı?

Merhaba, ben dün 1 düşüğüm sebebiyle genetik polikliniğine başvurdum, Kayseri'de. Tek düşük olduğu için detaylı test değil 1 test yapacağını söyledi doktorum. Aynı gün sıramı alıp kanımı verdim, 15-20 güne sonucun çıkacağını söylediler. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Canim doktorun genetik testi istediği gün kanı veriosun ama sonuçlarin cikmasi fakultede 1 ayı buluyo özelde daha erken çıkar diye dusunuyorum

Arkadaslar sonuc ciktiktan sonra hematolojiye mi gitmek gerekir. 2 dusugum var .Benim sonuclar cikti bi doktor bana gelmeden hematolojiye git dedi diger bi doktor hematolojiye gerek yok dedi

Back
X