Genetik test sonuçları

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
30
Kızlar daha öncede konu açmıştım 4 aylık bebeğim var yüz şeklinden dolayı bebeğimi down sendromlu bebeklere benzetmisti doktorlar . Diğer doktorlar yok desede ki benzememesi olmadığı anlamına gelmez diye eklediler . O yüzden bende kesin bir sonuç gelsin diye genetik test yaptırdım oğluma . 7. Ayın 3' ü yazıyor verdikleri fiste ama merak ediyorum daha önce bebeğine test yaptırıp sonucu daha erken alan varmı ? Yemin ediyorum dert oldu içime ne yemek yiyebiliyorum nede hayatıma devam edebiliyorum elimde değil

Fsly çocuğun iyi ve yanında
genetik test sonucu down sendromu çıksa da çocuk aynı çocuk yani ilerleyen bir hastalık gibi bişey değil.
merak etmen ve hemen öğrenmek istemen çok normal ama kafayı buna takıp çocuğunun en tatlı zamanlarını kaçırma
çünkü 4-5-6 aylar bir daha gelmiyor hemen büyüyüveriyorlar. sen bu süreci üzülmek yerine çocuğunla güzel anılar oluşturmakla geçir

Fsly çocuğun iyi ve yanında
genetik test sonucu down sendromu çıksa da çocuk aynı çocuk yani ilerleyen bir hastalık gibi bişey değil.
merak etmen ve hemen öğrenmek istemen çok normal ama kafayı buna takıp çocuğunun en tatlı zamanlarını kaçırma
çünkü 4-5-6 aylar bir daha gelmiyor hemen büyüyüveriyorlar. sen bu süreci üzülmek yerine çocuğunla güzel anılar oluşturmakla geçir
Biliyorum bende öyle yapmaya çalışıyorum ama odaklanamiyorum . Sürekli aklımda bebeğimi ihmal etmiyorum ama nasıl desem aklımda da cikaramiyorum

O özelliklerden hepsi olmayabiliyormus . Mesela benim bebeğimin sadece yüzüne bakarak dedi doktor . Diğer doktorlarda yüzüne bakarak değil dediler
Anladım, biz de genetik testi yaptırmıştık 2 ay sonra falan çıktı maalesef uzun sürüyor yapıcak bir şey yok

Diğer konunuzda da yazmıştım.
Down sendromu çok belirgindir zaten.
Bize de doktorun biri böyle dedi ama olmadığı aşikardı.
Size şunu söyleyim olsa da olmasa da sizin evladınız aynı değil mi?
Birlikte geçireceğiniz en en tatlı zamanlar.
Buna odaklanmadan 3 haftanızı zehir etmeyin. Ki diğer doktorlar da olmadığını söylemişti.

Diğer konunuzda da yazmıştım.
Down sendromu çok belirgindir zaten.
Bize de doktorun biri böyle dedi ama olmadığı aşikardı.
Size şunu söyleyim olsa da olmasa da sizin evladınız aynı değil mi?
Birlikte geçireceğiniz en en tatlı zamanlar.
Buna odaklanmadan 3 haftanızı zehir etmeyin. Ki diğer doktorlar da olmadığını söylemişti.
Evet canim hatirladim ama frenleyemiyorum kendimi inşallah hayırla sonlanir

Evet canim hatirladim ama frenleyemiyorum kendimi inşallah hayırla sonlanir

Sakin ol sonuç inşallah sağlıklı gelecek.
Sen şimdi ek gıda ile ilgili tariflere bak iyiliklere odaklan. Yazın fiti fiti gezeceksin ne güzel bebeğinle.

Merhabalar,benim kızımda elinde simian gözünde cekiklik vardı,15 günde ilk sonuç çıktı,fish olan.

Benim bebeğim de bazen benziyordu yüz olarak, küçük burunlu çekik gözlüydu,bazen benzemiyordu,biz 15 günlükken verdik testi 33 günlükken çıktı sonuc

Üniversite hastanesinde yaptırdım.negatif geldi
İnşallah bizimkide öyle gelir ne diyeyim . Gelmese bile evladım o ayrı konu şimdiden bile araştırma yapıyorum olduki pozitif geldi ona yetmem haklarımı bilmem lazım . Bizde üni hast yaptırdık ama sadece mesaj gelir size dediler 1 yada 1.5 ay dediler daha sonra kan aldirdigimiz yerde fiş verdiler imdada 7. Ayın 3 ü yazıyor sonuç tarihi

İnşallah bizimkide öyle gelir ne diyeyim . Gelmese bile evladım o ayrı konu şimdiden bile araştırma yapıyorum olduki pozitif geldi ona yetmem haklarımı bilmem lazım . Bizde üni hast yaptırdık ama sadece mesaj gelir size dediler 1 yada 1.5 ay dediler daha sonra kan aldirdigimiz yerde fiş verdiler imdada 7. Ayın 3 ü yazıyor sonuç tarihi
İnşallah,tabiki her şeyiyle bebek bizim bebek.Allah güzel ömür versin hepsine...Söyledikleri tarihten erken çıkmıştı bizim sonuç,siz yine arada arayıp sorun isterseniz

Sonuçlarınız geldimi inşallah Bir şey çıkamamışdir

Sonuçlarınız geldimi inşallah Bir şey çıkamamışdir
Henüz gelmedi bende merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum günler geçmek bilmiyor resmen yaşayan bir ölüyüm . Kendime söz vermiştim bu konu hakkında hiç araştırma yapamayacağım diye ama malesef tutamadım. Yani kafam iyice karıştı . Bugünde kayınbabam geldi ( olaydan haberi yok ) oğlumu çok seviyor bana dediki ya geçen gün konusu geçti bu çocuk ne sizden tarafa ne bizden tarafa asla benzemiyor kime benziyor falan dedi yani adam kötü niyetle sormadı gerçekten çocuk ne bana ne babasına benzemiyor . Bilmiyorum ya hakkımızda hayirlisi

X