• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kromozom analizi yaptırmışmıydınız canm eşinle senden alınan bir tüp kan varya.
orak hücre için kromozom gerekmiyor mutasyonu bunulunduğu için .. ama ben kendi özel durumumdan dolayı adanana balcalı hastanesinde genetik testler yaptırmıştım .siz yaptırdınız mı ?

orak hücre için kromozom gerekmiyor mutasyonu bunulunduğu için .. ama ben kendi özel durumumdan dolayı adanana balcalı hastanesinde genetik testler yaptırmıştım .siz yaptırdınız mı ?
kan pıhtılaşması , hormon testleri ve kromozom analizi yaptırdık

arkadaşlar birşeyi merak ediyorum.
tüp bebek tedavisi sırasında daha önce düşük yaşadığım için embriyoya genetik test yapalım bir daha ki gebelikte en azından düşüğe neden olabilecek gerekçeleri ortadan kaldıralım dendi, testi yaptırdm ama kimyasal gebelik geçirdim.
Embriyo testten geçti sağlıklı dendi ama kimyasal gebelik ile hüsran oldu a
acaba bu test kimyasal gebeliği engellemezmiydi?

Kizlar biraz sacma olabilir ama merak ediyorum yumurta toplanirken evlilik cuzdanimizi goturuyoruz istiyorlar. Peki embriyoyu transfer gunu yine ewlilik cuzdani istiyorlarmi lutfen transfer yaptirmis tecrubeli arkadaslar bilgilerini paylasabilirlermi evlilik cuzdani veya kocadan imza isteniyormu?

Kizlar biraz sacma olabilir ama merak ediyorum yumurta toplanirken evlilik cuzdanimizi goturuyoruz istiyorlar. Peki embriyoyu transfer gunu yine ewlilik cuzdani istiyorlarmi lutfen transfer yaptirmis tecrubeli arkadaslar bilgilerini paylasabilirlermi evlilik cuzdani veya kocadan imza isteniyormu?
Canım evlilik cüzdanını bi kere istiyorlar. Fotokopisini alıp dosyaya koymuşlardı. Ama imzayı her ikisinde de aldılar hem benden hem eşimden

Evlilik cuzdaninisa imzayi da istediler bizden.

Back