• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik Sorun???

Polyannaaa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
256
199
53
35
Meraba kızlar. bizim basarisiz iki aşılama 2 tup bebek geçmişimiz var. Ilk tüp bebek denemsi kimyasal gebelik olmuştu. Ben 29 eşim 30 yaşında. Şimdi üçüncü denemedeyiz. Genetik test yaptırdık. Eşimde bi sıkıntı çıkmadı bende 46 xy inv(9)(p11q13) böyle bir değişiklik.gozlemlendi. Bu önemli.bir sorun teşkil eder mi acaba. Pgt yaptiracaktik vazgectik. Yani bu gen gebelige engel olur mu?

Açıklama ne yazıyor tranklasyon sanki de hastalığı yazmamışsın cnm
Pgt yaptırırsın embriyolarına

Yaptırmadım bu şekilde deneyelim dedik hastaligim yok sadece 9. Kromozomda kırılma varmış genetik uzmanı ile görüştüm problem olmaz dedi. Ama ben bu 3. Deneme olduğu için korkuyorum olmaz diye.:(

Pgt dene dedi genetikcin sen genetik sonucunu Memorial in genetikcine sor ne diyecekler ücretsiz söyler pgt yaptırın diyecek mi ? Sor bakalım eşimde de 2. Kromozomdan parça koparak 3. Eklenmiş ondaki de ona sizde de kırılan parça eklenmiş mi bir kromoza

Pgt dene dedi genetikcin sen genetik sonucunu Memorial in genetikcine sor ne diyecekler ücretsiz söyler pgt yaptırın diyecek mi ? Sor bakalım eşimde de 2. Kromozomdan parça koparak 3. Eklenmiş ondaki de ona sizde de kırılan parça eklenmiş mi bir kromoza

Ben ege univeristesinde tedavi görüyorum canım. Genetik sonuç da böyle bir değişiklik çıkınca genetik danışma aldık. Fakat uzman problem yaratmayacağını söyledi. Biz de tedaviye başladık. 7 tane embriyon gelişiyordu doktorum önerdi yapalım diye çünkü 2 başarısız denemem var. Bugün transferimin 6. Günü ben de pgt yaptirmadigim icin pişmanlık var korkuyorum

Ben ege univeristesinde tedavi görüyorum canım. Genetik sonuç da böyle bir değişiklik çıkınca genetik danışma aldık. Fakat uzman problem yaratmayacağını söyledi. Biz de tedaviye başladık. 7 tane embriyon gelişiyordu doktorum önerdi yapalım diye çünkü 2 başarısız denemem var. Bugün transferimin 6. Günü ben de pgt yaptirmadigim icin pişmanlık var korkuyorum
Birşey olmaz cnm aminosentez yaptırmayı ihmal etme Allah yardımcın olsun

Cnm tam bilmediğim için genetik dr un derdi ama demediyse sorun yoktur sen sorarsın cnm

Genetik hastalık yüzünden iki bebeğimi kaybettim biri bir gunlükü diğeri 3 günlük.Doktorumuz bize Pgt yöntemi ile çocuk sahibi olacagimizi söyledi ama bizim bu yöntem hakkında ve daha iyi yapan yerler hakkında bilgimiz yok.metabolik hastalıklar yağ asidi oksidasyon defekti diye geçiyor.

Back