love...
ben 10. seansı yaptırdım ve doktorla baktığımız da yüzde elli bir iyileşme olduğunu söyledi ve 20 seansa kadar çıkacakmışım durum onu gösteriyor sen ne durumdasın nasıl gidiyor seanslar ???
PeriLous bu işlemi çoğu şehirde yapıyorlar bildiğim kadarıyla o yüzden ankaraya gelmene gerek yok internetten araştır istanbulda yapan klinikler mutlaka vardır. periperili çok memnun ben de yeni başladım tedaviye olumlu sonuçlar alacağım inş.senin de genetikse eğer hiç düşünme başla derim ben...
aynı sorun bende de var kızlar.yıllardır böyle genetık annemde de var ergen dönemlerımde çok takmıştım kafaya.hatta herkz hastamısın esrarmı alıyorsun dıye vıcık espırıler yapardı.şimdi kapatıcı kullanıyorum kapanıyor ama dedıgınız gıbı kapatıcıdanda bıktım..makyajsız kötü duruyor cıldım güzel temız ama bu kahve rengı halkalar gözlerde kötü görundugu iiçin malesef süreklı kapatıcı kullamaktayım..
cnm kapatıcı bile kapatmıyor bir zaman sonra o morluklar belirgin oluyor seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıları o iğrenç esprileri bende yaşadım ama şimdi çok mutluyum herkes beni görünce şaşırıyor bayağ gitmiş dediklerinde moralim yerine geliyor inş. ocağa kadar hepsinden kurtulurum. bence sende araştır istanbulda da güvenebileceğin yerler vardır inan ben bu gittiğim yere sadece net üzerinden yaptığım araştırmayla gittim riske attım belkide ama şimdi sonuçtan memnunum.Sende cesaretini topla yaptıkların tedavilerin fotolarını görmek istediğini söyle ve imkan verirlerse o hastalarla görüş belki için rahatlar bu şekilde başlarsın tedaviye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?