cnm bana bir tane antibiyotikli göz merhemi ve lazer yaptırdığım için güneşten koruyucu krem verdi onun dışında her hangi bir şey yazmadı.Benim morluklarım çok yoğundu doktor bana hiç bir zaman şu kadar seansta biter demedi hatta bir hastasının 14 seansta memnun kalmaya başladığını anlattı bu iş sabır gerektiren bir süreç olduğunu ve hemen sonuç beklememem gerektiğini söyledi ilk gittiğim gün ki fotoğraflarıma baktım resmen yarı yarıya azalmışş büyük gelişme var ama işte bir an önce bitmesi için dua ediyorum doktorun söylediği o sabır kalmadı çünkü8 seans olmuş ve hala bitmedi diyorsun cnm benim de umudum kırılıyor.Umarım güzel sonuçlar alırım.Doktor sana krem yazmış mıydı?
cnm ben çok memnunum gittiğim yerden çok ilgililer ve sonuna kadar götürüyorlar umarım istediğin sonucu alırsın ben de 9. senansıma gidicem yılmak yok bu morluklardan kurtulana kadar devam...Celen ben çok araştırdım kurtulmanın yollarını lazer tedavisinden başka bir çözüm yolu yok malesef
Periperili benim gittiğim yer bana pahalı geldiği için bugün senin gittiğin doktoru aradım ve randevu aldım toplamda 750 tl ödiycem ben de ve bu bana daha mantıklı geldi.sonuçta aynı işlemi yapıyorlar diğer görüştüğüm yer çok daha pahalı ve o doktorun verdiği iki kremi de almayı düşünmüyorum açıkçası
cnm süreç uzun ama bitecek umudu ile gittiğin için çok fazla anlamıyosun benim yarı yarıya azaldı bunu her gören fark ediyor tatile gidene kadar 2 seans daha yapılır daha sonra eylülden itibaren devam edicez sende merak etme başlamak bile insana moral veriyor her şey güzel olur umarım...evet telefonda konuştuğumda bana da çok ilgili geldiler baya açıklamada bulundular o yüzden içim rahat gideceğim.Yaklaşık 10 15 seansta bitiyormuş o biraz canımı sıktı çok fazla uzun bir süreç ama katlanacağız artık yeter ki sonu güzel olsun:44: seansları yaptırdıkça buraya yaz olur mu son durumu.Okudukça bana da umut oluyor
cnm bana bir tane antibiyotikli göz merhemi ve lazer yaptırdığım için güneşten koruyucu krem verdi onun dışında her hangi bir şey yazmadı.Benim morluklarım çok yoğundu doktor bana hiç bir zaman şu kadar seansta biter demedi hatta bir hastasının 14 seansta memnun kalmaya başladığını anlattı bu iş sabır gerektiren bir süreç olduğunu ve hemen sonuç beklememem gerektiğini söyledi ilk gittiğim gün ki fotoğraflarıma baktım resmen yarı yarıya azalmışş büyük gelişme var ama işte bir an önce bitmesi için dua ediyorum doktorun söylediği o sabır kalmadı çünkü(
peri bugün diğer doktora gittim ve tedavi sürecine başladım.diğeriyle beraber bu ikinci seans oldu umarım kurtulurum tamamen.bana da doktor sadece güneş kremi yazdı onu alacağım.yalnız benim gözlerimin altında minik minik kızarıklıklarlar olduilk yaptırdığımda böyle bir şey olmamıştı.sen böyle bir şey yaşadın mı? [/QUOTE
cnm benim işte muzdarip olduğum konu bu o minik minik kızarcıklar bende çok oluyor ama korkma 3 güne geçiyor hatta doktor hanımla aramızda espri konusu az tahribat diye :) bende bugün 9. seansımı oldum ve o kızarcıklardan bol miktarda var, azalıyor morluklar ama sabır gerektiriyor hemen mucize bekleme benim öngörüm kendim için 16 seansta biteceğini düşünüyorum ama belki daha fazlada olabilir yeter ki bitsin artık önemsemiyorum başka şeyleri ama iyice hassaslaştı gözaltlarım kurtuluruz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?