genetik bozukluluğu bakarmısınız😔

teşekkürederim öncelikle evet çok zor boşanmak değilde en son çare sperm bankası onu kabul etmezse boşanmayı düşünürüm kabul edip etmemesi onun içinde zor ama son çaresi o oda bunu biliyo eşimi seviyorum ondan ayrılırsam çok fazla üzülürüm baba olamadığı için bidahada kimsede evlenmez aşırı derecede üzülüyorum kpcam çok merhametli iyi kalpli biri yalnız bırskmak istemiyorum inşallah kabuk eder bizde çevremize sölememeize gerek yok tüp be ek der geçeriz

elhamdulillah çok şükürki doğru insana denk geldim ben onun için kabul ettim sperm bankasını benim içinde zor kolayca başkasıyla evlenip çocuk olabilir ama eşim için fedakarlık yapıcam böle şeyler düşüneceğini hiç sanmıyorum inşallah hayırlara denk gelelim

inşallah sizin için en hayırlısı en güzeli neyse o olsun

Benim müvekkilde , kocasının içinden çıkan canavara , öfkeye inanamamıştı. Ve kocasının isteği üzerine sperm donasyonu yapılmıştı. O doğan çocuğun , kocanızın genetiğini taşımadığı gerçeği olmadık zamanda, olmadık yerde yüzünüze çarpar.

her erkek aynı değil ama böle ihtimalin olduğunu bende biliyorum hayırlısı ilk önce eşimle konulucam net cevap vermesini isticem ilerde bırakırsa bıraksın ben çocuğumada kendimede yeterim inşallah

bu arada klieneflter sendromu 47xxy dir benim eşimin 46xx doğru olmayan bi bilgiyi keşke araştırıp söleseniz

De la chepella sendromu çok nadir görülen bir sendromdur çocuk sahibi olması mümkün değil malesef, tek çareniz sperm donasyonu

her erkek aynı değil ama böle ihtimalin olduğunu bende biliyorum hayırlısı ilk önce eşimle konulucam net cevap vermesini isticem ilerde bırakırsa bıraksın ben çocuğumada kendimede yeterim inşallah
Canım eğer eşinin içindede çocuk sevgisi varsa yani sırf senin için değil de kendisi de çocuk sahibi olmayı istiyorsa çok sıkıntı yaşanmaz ama sırf senin ısrarın ile bu işlere girişirse ileride sen de çok sıkıntı yaşarsın

bi yorumunda boşanırm dedi eşi için suan bulamıyorum ama adam ya boşanacak ya mecbur kabul edecek zor bi durum düşmanım yok ama rabbim düşmanıma yaşatmasın

yanlış okumus olamazmıyım peki neyini araştırayım ben bildiğim şeyi söyledim ? Neyse yorum yapmayacagım Allah şifa versn..
olabilir tabiki amakötü hissetirdi doktora sordum hayır dedi
hayıe çok fazla istiyor oda çok seviyor bebekleri çocuk hasreti var içinde kendisi sölüyor yoksa ben asla sölemezdim bile istemeseydi

bi yorumunda boşanırm dedi eşi için suan bulamıyorum ama adam ya boşanacak ya mecbur kabul edecek zor bi durum düşmanım yok ama rabbim düşmanıma yaşatmasın
mecburlukla ne alakası var kendisi için kararı ben ona senden boşanırım demiyorum dememde boşanmak istesem ona sölerdim ya çocuk ya boşanıcam die bi seçenek sunmadım imtihan bu herkes bi yerden mutlaka imtihan ediliyordur amin kimseye vermesin

Eşin biyolojik olarak kadın o zaman anneden her zaman x gelir eger döllenen sperm y kromozomu taşıyorsa erkek olur xy ama eger babanın spermi x kromozomu tasıyorsa xx olur yani dişi.. eşinde 46xx kromozomu varsa biyolojik olarak bir kadınla evlisin demektir mesela örnek veriyorum bi erkek cinsiyetini degiştirdi tüm cinsel organları görünüşü degişti ve tamamen kadın oldu ilerde o trans birey ölse ve mezarı acılıp arastırılma yapılsa bu ölen kişi erkek derler kadın degil çünkü hala xy kromozomu taşır insanlar kromozomunu değiştiremez e sonuc olarak bi kadın da sizi hamile bırakmaz çünkü esiniz xx yani biyolojik olarak bilimde bir kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…