Genetik Ayrıştırmalı Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba embriyo kalitesi iyi olduğu için %99bozulma filan olmadığı söylendi bence laboratuvar ve embriyologun başarısıyla ilgili bir de embriyo kaliteli olacak bize söylenen de bu şekilde bn Mayıs ortası gibi sanırım transfer olcm

Ben de yaptırdım hiç bir şey olmadı bozulma vs

Merhabalar bizde tüp bebek yaptırmak için İstanbul’a geldik ancak doktorumuz sağlıklı bi bebek elde edelim diye genetik taramalı tüp bebeğe başlattı şuan 12 buçuk haftalık hamileyim ancak ense kalınlığı 4.3 olarak ölçüldü fetal dna testi yaptırdık temiz çıktı CVS yaptırdık ön rapor temiz çıktı asıl raporu beklemekteyiz birde microarray diye bi testte yaptırdık onuda beklemekteyiz ..böyle bi durum bizi yıktı tabi ne duyduk ne gördük gen taramalı yaptırıpta böyle sonuçlananı

Çok üzüldüm umarım beklediğiniz testler de temiz çıkar. Ya biliyorum çok zor ama stres çok etkiliyor kendinizi rahatlatacak bir şeyler yapmak iyi gelebilir.

Çok üzüldüm umarım beklediğiniz testler de temiz çıkar. Ya biliyorum çok zor ama stres çok etkiliyor kendinizi rahatlatacak bir şeyler yapmak iyi gelebilir.
Çok haklısınız ..normal yolla gebe kalsam (ki kaldımda bir oğlum var iki buçuk yaşında sağlıklı )veya normal tüp bebek yapmış olsamda bu sonuç gelse olgunlukla karşılayacağım sonuçta tüpte olsa eşleştirilip transfer ediliyor incelenmeden bahtıma ne çıkarsa derim ama bu genetik taramalı tüp bebek sağlıklı bebek dendi herşeyi inceleniyor bakılıp transfer ediliyor dendi ama sonuç bu ..Salı kontrolüm var inş.o ödem yani o kalınlık yok olmuş olur RABBİMİN mucizeleri sonsuzdur

Tek bir test kaldı yapmadığımız amniyosentez ..o ve diğerleride sınırlı kalıyor burada okuduklarımdan anladığım temiz çıkıpta sağlıksız bebek sahibi olanlarda var sadece bi farkla doğal yolla gebe kalanlar hiç ne okudum ne duydum genetik taramalı tüp bebek yapıpta böyle sonuç alan yok inanın şoklardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…