- 8 Şubat 2012
- 1.015
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim canım inşallah işine her zaman seve seve gider gelirsin Allahım yüzünü güldürsün.
amin canım amin inşallahhh güzel Allahım benim bölüm önlisans bilgisayarlı muhasebe. sınavla ilgili çok fazla birşey bilmiyorum aslında kaçla atanırım bilmiyorum ama birisine sormuştum 85+ alman lazım demişti. senin gibi yapmam lazım yani.isallah canim senin de Allah emeklerini bosa cikarmasin,657li olursun isallahhhhh
senin bolumun ne,kac puanla atanabiliyosun?
vay be çok güzel şu matematik ne güzel oyun gibi
italya mı? görüşürüz canım
a ve (b+3) aralarında asaldır.
84.a= 96(b+3) olduğuna göre b kaçtır?
inşallah canım yok baya biliyorsun maşallah ondan da güzeli temiz yüreğin yardımsever yönün. inşallah ara sıra uğrarsın buraya çok iyi olacak inanki.aynen bir tadina varsan,cerez gibi yersinn isallah
ben cok iyi matematikciyim demiyorum tabiki..zaten matematikci de degilim ama seviyorum
sayilari sayilara,terimleri terimlere bolelim..
84 = b+3
---- -----
96 ......a
sonra sadelestirelim..
7 = b+3
---- ----- burada icler dislar carpimi yapmiyoruz..karsisini esitliyoruz.. yani:
8.......a
7=b+3 b=4
a=8
arkadaslar cevabi da yazarsaniz sevinirim,yanlis bir sonuc bulup sizi yanlis yonlendirmek istemem bi de rezil olmiyimmmm
inşallah canım yok baya biliyorsun maşallah ondan da güzeli temiz yüreğin yardımsever yönün. inşallah ara sıra uğrarsın buraya çok iyi olacak inanki.
ay cevabı yazmayı unutmuşum özür. cevap 4 olacakmış. yani b=4
evet doğruymuş çook teşekkürler çok güzel iki saat geçirdim sayende
var canım
A=24.5* üssü x
sayısının pozitif bölen sayısı 24 olduğuna göre x kaçtır?
hım kolaymış ellerine gözlerine sağlık !! :129: