GENEL ANESTEZİLİ SEZERYAN

Ben de genel oldum hiç bi sıkıntı yaşamadım. Sonrasında da toparlanmam rahat oldu çok şükür. Ne ara bayildiginizi uyandiginizi anlamiyosunuz bile

İlk gebeliğimde güle oynaya girdim hiç korkmadım, doktor hemşire anestezi uzmanı konuşarken bayılmışım. Sonra bir uyandım ama nasıl ağrılar içindeyim kalkamadım, çok zordu çok. Bebeğimi tek başıma kucağıma alamadım hep eşim ve annemin yardımıyla emzirdim. 40 gün kambur gezdim ağrıdan hiç bir iş yapmadım annemlerde kaldım. 7 sene sonra tamam diyebildim 2. Çocuğa eşimin isteğiyle.
2. Gebeliğimde korka korka titreyerek yüreğim ağzımda girdim ameliyathaneye ilkinde çok zordu yaşadıklarım, geride oğlumu bıraktım ya bana bişey olursa diye birde. Farklı doktorlarda doğum yaptım genel anestezi ile. Ama kesinlikle 2.doğumum inanılmaz rahattı çok şükür. Hemen kalktım yürümeye başladım. Bebeğimi tek başıma kucakladım emzirdim. 1 hafta sonra süpürge bile yaptım. Çok çok rahattı 2.doğumum.
Yani bünyeden bünyeye, doktordan doktora değişiyor sanırım bu işler. Kiminin ilk doğumu zor oluyor, kiminin ikinci. Allah kurtarsın. Kolaylıklar versin.

Benim de hem doğum hem de kist ameliyatı olacak, sanırım genel anestezi yapacaklar.

Okadar rahat gectiki benim hicc korkmadan tekrar genel anestezili sezeryan olabilirim . Ama herkesn bunyesi farkli derler bende cok dayanikli bir insan degilimdir ama cok sukur Allah ima skntsz cok rahat bir dogumdu , ama sonrasi bebek bakim asamam daha zorlu gecti .... o gunlerde geride kaldi 4 bucuk yasnda smdi kizim cok sukur

Insallah sorunsuz saglikla kolay bir dogumla kucagnza alirsiniz bebegnizi

3 genel anestezili doğum yaptım çok rahattım ameliyathaneye girerken çok korktum hep ben ağladım çünkü ben ameliyathaneden korkuyorum ameliyat olmak için değil öylesine de girsem yine korkarım ama doğum sonrası çok güzeldi çok rahattı

İlk gebeliğimde güle oynaya girdim hiç korkmadım, doktor hemşire anestezi uzmanı konuşarken bayılmışım. Sonra bir uyandım ama nasıl ağrılar içindeyim kalkamadım, çok zordu çok. Bebeğimi tek başıma kucağıma alamadım hep eşim ve annemin yardımıyla emzirdim. 40 gün kambur gezdim ağrıdan hiç bir iş yapmadım annemlerde kaldım. 7 sene sonra tamam diyebildim 2. Çocuğa eşimin isteğiyle.
2. Gebeliğimde korka korka titreyerek yüreğim ağzımda girdim ameliyathaneye ilkinde çok zordu yaşadıklarım, geride oğlumu bıraktım ya bana bişey olursa diye birde. Farklı doktorlarda doğum yaptım genel anestezi ile. Ama kesinlikle 2.doğumum inanılmaz rahattı çok şükür. Hemen kalktım yürümeye başladım. Bebeğimi tek başıma kucakladım emzirdim. 1 hafta sonra süpürge bile yaptım. Çok çok rahattı 2.doğumum.
Yani bünyeden bünyeye, doktordan doktora değişiyor sanırım bu işler. Kiminin ilk doğumu zor oluyor, kiminin ikinci. Allah kurtarsın. Kolaylıklar versin.
Merhaba yazinizi okudumda benjmde cocugum 8 yasinda daha yeni 2.hamilelige kendimi hazırladım sizin hemen oldumu gebelik 2.ci ben ilk iki ay denedim olmadi doktara gittim sıkıntı yok dedi sizede sormak istedom yazinizi okudum da sizinde 7 sene sonra hazir hissetmisiniz siiznde arasi baya var ondan sormak istedim

Merhaba benim bu kadar ara vermenin sebebi çalışıyor olmam ve 2.çocuktan sonra çalışmayı bırakmak istememdi. Çok şükür rabbim gönlümüze göre de nasip etti. Korunmayı bıraktıktan sonraki 2. ayda hamile kaldım. Rabbim öyle güzel bi zamanda nasip etti ki kızımı, eşimin rahatsızlığı vardı, iş yerimle ilgili sıkıntılarım vardı ilk 3 ay içinde hamile kalmazsam bebek planını askıya alma gibi durumumuz olucaktı ki çok şükür olmadi rabbim mucizemi nasip etti. İnşallah size ve tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin.
Geleyim gebelik öncesi neler yaptığıma. Dediğim gibi ilk 3ayda oldu oldu olmadı bebek planını askıya almak durumundaydım işimden dolayı ilk önce canı gönülden dua ettim Rabbime.
Sonra 2 ay öncesinden folik asit kullanmaya başladım.
Ve ovulasyon testi aldım hergün test yaptım şansa bırakmadım ☺️
Birde bu sitede çok okudum deneyenlere dayanarak 2 ay öncesinden hayıt tohumu aldım aktardan çay yapıp içtim günde 1 kere.

Merhaba benim bu kadar ara vermenin sebebi çalışıyor olmam ve 2.çocuktan sonra çalışmayı bırakmak istememdi. Çok şükür rabbim gönlümüze göre de nasip etti. Korunmayı bıraktıktan sonraki 2. ayda hamile kaldım. Rabbim öyle güzel bi zamanda nasip etti ki kızımı, eşimin rahatsızlığı vardı, iş yerimle ilgili sıkıntılarım vardı ilk 3 ay içinde hamile kalmazsam bebek planını askıya alma gibi durumumuz olucaktı ki çok şükür olmadi rabbim mucizemi nasip etti. İnşallah size ve tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin.
Geleyim gebelik öncesi neler yaptığıma. Dediğim gibi ilk 3ayda oldu oldu olmadı bebek planını askıya almak durumundaydım işimden dolayı ilk önce canı gönülden dua ettim Rabbime.
Sonra 2 ay öncesinden folik asit kullanmaya başladım.
Ve ovulasyon testi aldım hergün test yaptım şansa bırakmadım ☺️
Birde bu sitede çok okudum deneyenlere dayanarak 2 ay öncesinden hayıt tohumu aldım aktardan çay yapıp içtim günde 1 kere.
Peki ovulasyon testi deki yumurtlama ve çatlama günlerinde ilişki oldu mu acaba bende planlama yapıyorum da

Ben de genel anestezili sezaryen oldum kendim oyle istedim. Cok da rahatti tamamen ayildigimda agrilarim gecmisti. Ne bel ne bas agrisi olmadi, spinalde epiduralde bel agrisi cok oluyormus.

Bazisi rahatti bazisi agriliydi benim

Mecbur musunuz sezeryan doğuma sorun mu var. Ama ben belden uyuşturmanın daha sağlıklı olduğunu bu yüzden dr lar tarafından tercih edildiğini okumuştum. Aslında normal doğum yapabilseniz keşke iki çocuğumda normal hele ikinciyi doğururken çok rahattım kesi yoktu dikişsiz dedi dr.Ama dikiş atıldı bir sürü .Ayrı şeyler sanırım .Her anını hatırlıyorum çok güzeldi hemen ayağa kalktım hiç doğum yapmış gibi değildim .Birde riskli gebelikti tansiyonum çıktı son aylar preklemsi dediler 4 gün kaldım hastanede .Suyum gelmese o gün gittiğimde belki sezeryana alacaklardı .Normal olması çok iyi oldu benim için sezeryan da hemen kalkamıyorsun.

Genel anestezili sezeryan olanlar ameliyathanede neler yaşadınız?nasıl bayıldınız?
Ben erken doğum yaptım hiç sorulmadı ne şekilde istediğim belden uyuşmuştum erken haftada doğum yaptığım için çok ağladım beni genel anestezi ile uyuttular ikisini de almış oldum şimdi tekrar hamileyim sanırım genel anestezi isterim daha rahat geldi bana

Back