Yinede deneyin. Çünkü farklı yöntemleri olabilir doktorların bu bana etki etmez size eder.Aminn sağol canım rabbim bizlere ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahımtüp bebek de daha kontrollü olur dedi ama inan dünkü yaşadıklarımdan sonra artık cesaret edebilirmiyim bilemiyorum
Hayır canım henuz yokEvet çok zor maddi imkanım var ama o surecte çok yıpratıcı diyolar normal yollardan hamile kalsam yine aynı şeyleri yasicam Allah yardımcımız olsun sizin oldumu bebeğiniz
Hayaller hayatlar farklı yaşıyoruz.Ozlenmez mi hic benim bebegimin cinsiyeti de belli olmustu ismi bile hazırdı yıllardır eşimle hayalini kurmuştuk kizimizin.. Ins daha güzellerini Rabbim nasip eder dua etmekten baska caremiz yok
Aynen öyle yapçak bişey yok zaten artık olan oldu.. İnş sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz gebelikler nasip etsin rabbim hepimize..Hayaller hayatlar farklı yaşıyoruz.
Bende cinsiyet tahmini umarken doktorun o ifadesiyle şok yaşadım. Ama hayırlısı böyleymiş nabalim.
Olur inşallah canım rabbim hayırlı evlat nasip etsinHayır canım henuz yok
Ben gecen sene kurtaj oldum uyuttular ayni sekilde 8.haftada kalbi durmustu bebegin uyutuyolar bence bi yanlis varCanım devlet hastanesinde anestezi uygulamıyorlar. Benim ilk kürtajım devlette olmuştu aynı seninki gibi diğerinide özelde yaptırdım
Insan artık tedirgin oluyor yine aynı olursa diye piskolojik olarak çok yıpratıcı gerçekten Allah hemizin yardımcısı olsun her şeyde hayır vardırYinede deneyin. Çünkü farklı yöntemleri olabilir doktorların bu bana etki etmez size eder.
Şuan buna cesaretlenmeniz zaten mümkün değil çünkü şuan sağlıklı düşünmekte zor.
Zamanla kendinizi toparlayip yeni bir yol çizin kendinize. Tüp bebekte herşey hallollmuyor herşey rayına oturmuyor bazen bu yoldada raydan cikabiliyorsunuz doğal süreçte yaşananlar yine bu süreçte de yaşanıyor. Ama özel durumunuzla ilgili bı dojtora danışıp size nasil bı tedavi uygulayabilir fikir alın.diger turlude yipraniyoruz.
Şuan bunu dondurulmuslarimin hala olması ile bile düşünemiyorum kafamda bitirdim diyorum tedaviyi. Ama içimdeki istek beni bana bırakmıyor. Zaman bakalım neler gösterir.
13 haftalık tıYok artik.. Kac haftalikti. 15 hafta uzeri dogurtuluyor onu biliyorum
Buyuk oldugu icin belki kurtaj risklidir o yuzden dogurtmayi tercih ettiler13 haftalık tı
Benim bebegim de 15 haftalık gecen hafta kaybettim ama bana secenek sundu doktorum rahim agzini açıcı ilac verip sancilarim çoğalınca anestezi verip aldilar kızımı13 haftalık tı
Yok kürtaj oldumBuyuk oldugu icin belki kurtaj risklidir o yuzden dogurtmayi tercih ettiler
Yani sebebi belli oldumu senin genelde kan koyuluğundan oluyormuş birde bende ik aydır karın ağrısı vardıBenim bebegim de 15 haftalık gecen hafta kaybettim ama bana secenek sundu doktorum rahim agzini açıcı ilac verip sancilarim çoğalınca anestezi verip aldilar kızımı
Benimde çok zor geçti kürtajım bizde 3 aylık tık senin sebebi belli oldumu? Çünkü benim 2 aydır karnımda ağrı vardı birde kan koyuluğuGeçmiş olsun hepimize benim 11 haftalık olmuştu bebeğin kalbi durmuş pazartesi anestezi ile kürtaja girdim alamadılar özel de dün umuversite sevk ettiler 4 saat süren bir amaliyatla alındı ikinci kez bebegimi kaybettim rabbim kimseye yaşatmasın çok zor
Kan koyulugu diye kasteddiginiz pihtilasmami?Benimde çok zor geçti kürtajım bizde 3 aylık tık senin sebebi belli oldumu? Çünkü benim 2 aydır karnımda ağrı vardı birde kan koyuluğu
Yani kan sıvıltıcı içmen gerekiyor dedi doktor iş işten geçince tabiKan koyulugu diye kasteddiginiz pihtilasmami?
Ben içtim yine oldu maalesef.Yani kan sıvıltıcı içmen gerekiyor dedi doktor iş işten geçince tabi
Benim rahimde perde varmış cnm bana bundan önceki gebeligimde çift rahim demişti doktor 2 gün önce amaliyat da doktor fark etmiş perde olduğunu benim kayıplar ondan kaynaklıymis bundan sonra doğal yolla gebeliği yasakladı kontrolü olması için tüp bebek önerdiBenimde çok zor geçti kürtajım bizde 3 aylık tık senin sebebi belli oldumu? Çünkü benim 2 aydır karnımda ağrı vardı birde kan koyuluğu
Perde nasıl görülüyor ultrasonda görülüyormuBenim rahimde perde varmış cnm bana bundan önceki gebeligimde çift rahim demişti doktor 2 gün önce amaliyat da doktor fark etmiş perde olduğunu benim kayıplar ondan kaynaklıymis bundan sonra doğal yolla gebeliği yasakladı kontrolü olması için tüp bebek önerdi
Normal de goruluyormus ben bingöl deyim eşimin görevinden dolayı orda bitane dr gittim gebeligimin başında söyledi aslında ama tam emin olamadı bebeğin kalp atışı durdu 11 haftlikken anestezili kurtajda alamadı beni Elazığ üniversite hastanesinde profa yönlendirdi amaliyat sırasında kesinleşti perde olduğuPerde nasıl görülüyor ultrasonda görülüyormu
Ben pihtilasma icin igne ve ilac kullanıyodum zaten. Suyu bitmiş kızımın ağır kalp hastası dedi beyninde de sıkıntılar var dedi oysa ki 2 hafta önce beyni gayet iyi demişti. Sonradan çıkıyormuş bu tarz rahatsızlıklarYani sebebi belli oldumu senin genelde kan koyuluğundan oluyormuş birde bende ik aydır karın ağrısı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?