- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- 63
Gecmıs olsun bende ozelde kurtaj olmak zorund akaldım ama once alttanilac verdıler sunı sancı 12 saat sonra acılar ıcınde normal dogum gıbı bebek dustu plesanta ıcerde kaldıgı ıcın kurtaj yaptılar bebek 10 haftayı gectıkten sonra normal dogum gıbı yapmak zorundaymısız prosedur boyleymısArkadaslar 8 haftalik bebeğimin kalbi durmus bir hafta sonra normal muayenede cikti ortaya bende hic belirti olmadi kanama olmadi hicbirsey olmadi.Neyse gerekli incelemeler ulrasonlar yapildi durdugu tesbit edildi bana testler yapildi ertesi gun alincak gel dediler. kafamda sadecevtek bi soru vardi uyutulacam ve hic birsey hissetmeyecm eger devlet hastanesinde islem baska turluyse ozel hastaneye gececem doktora defalarca sordum uyutulacam dimi hicbirsey gormeyecem duymayacam evet desi uyutulacan gormeyecen neyse yatisi yaptik uzun zaman gecti hemsirenin biri geldi alttan ve ustten ilac verdi ne icin diye sordum rahmin genislemesi icin dedi ameliyata alincam o zaman dedim daha degil dedi doktor gelince dedi meger o verdigi seyler dusuk yaptiran suni sanciymis canli canli dogurttular ve sonra kurtaja aldilar hastaneyi birbirine kattim ama ne fayda hicbor bilhi verilmeden yanlis bilgi verilerek boyle birsey yasadim.Boyle bir prosedurmu var arkadaslar ben bunu niye yasadim o agriyi niye cektim bana anlatilanlar boyle degildi.anestezi veriliyor 15 dk cikiyosun dediler özele giderdim zaten o sekilde olcagini bilseydim .Çocuk yapmaktan korktum artik