Gebeliğe Hazırlık Genel anesteziden korkuyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben anestezinin hem tümünden hem yarımından korkuyorum.yarım anestezi ile opu olmuştum hepten kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi.özellikle sakinleştirici istedim. çevremdekilerden. bir an böyle kapalı kalmışlık hissi oldu sanki kaçıp kurtulmak istedim.sakinleştirici ile bunu hissetmedim. daha rahat geçti. istersen bir konuş doktorunla bu konuyu.

Yarım anestezide bu dedikleriniz oluyormuş.doktora sordum sakinleştiriciye gerek yok zaten 3-4 saniyede uykuya geçeceksin diyor.ama ben o 3-4 saniyeden bile korkuyorum

Yavrucum sen uykulara dalmadan doktor sana mudahalede bulunmaz zaten. Ben inaniyorum sen aslinda guclu birisin ama kendin bu guce inanmaya cekiniyorsun. Bitince diyeceksin ki kizlar hic bisey yokmua, ben abartmisim
Yok biliyorum uyumadan yapmaz bi işlem de uykuya geçiş anından tedirgin oluyorum.hani iğneyi yaptı 10a kadar say diyor ya o andan korkuyorum.panik yaparsam atak gelirse diye ..

Çılgınsınız vallahi :) iğneyi yaptıktan 3-4 saniye sonra uyuyacaksın dedi doktor.o 3-4 uykuya geçiş anında panik yapmaktan korkuyorum :/

Hic sikinti yapma emin ol o bi kac saniye panigin ki yasarsan tabi film cekildiginde yasiycagin acidan bin kat iyidir.
Ameliyatta aldigim anesteziden aninda uyumustum saniye bile gecmemistir
Kurtaj olurken aldigimda da hafif bi bas donmesi sonrasi uyumusum
Kurtaj bittikten sonra beni goturuyolarken ama ben daha uyumadim dedim mesela :)
Rahat ol korkulacak bise yok

Çok teşekkür ederim. Ayıldığın zaman kendinde değil miydin ki daha uyumadım dedin ya. Bende anksiyete olduğundan bilincimin gitmesinden çok korkarım maalesef

artık anesteziye gerek olmayacak kadar basit bir işlem hsg filmi anestezi önermiyorum hiç gerek yok aynı şekilde canım çok tatlı ve panik atağım ama çok rahat bir hsg çekindim eğer bulunduğun bölge de yeni sistem c kollu makina varsa anestesi yaptırmayın.

Çılgınsınız vallahi :) iğneyi yaptıktan 3-4 saniye sonra uyuyacaksın dedi doktor.o 3-4 uykuya geçiş anında panik yapmaktan korkuyorum :/

İnan bana 3-4 saniye bile değil sadece kolundan enjekte edilen ilacı görüyorsun arkası kolunda bir yanma ve küt gitmişsin. Yavaş yavaş olan birşey değil bi anlık gidiyorsun...

İnan bana 3-4 saniye bile değil sadece kolundan enjekte edilen ilacı görüyorsun arkası kolunda bir yanma ve küt gitmişsin. Yavaş yavaş olan birşey değil bi anlık gidiyorsun...
İşte öğrenmek istediğim buydu :) çok teşekkür ederim. Panik atak olunca bayılma fobisi oluştu bende resmen. Başım dönecek diye korkarım hep. Bi atlatsam başka bişey istemiyorum

hicbisi anlamiyorsunuz ki sohbet ederken veriliyor 10 a bile gelemezsiniz 5-6 da uyumus oluyorsunuz. anlamazsiniz hic merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…