• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene kv ve gene olaylar

Bence mesafe koymakla çok iyi yapmışsınız en fazla bunu yapabilirsiniz zaten eşinizde farkındaysa herşeyin hiç kafanıza takmayın bence yoksa ömür boyu böyle gider eşinizle aranızı bozsa yine sıkıntı ama eşinizde mesafe koymuş bence hiç üzülmeyin siz takmadıkça üzerinize gelecek ama illaki pes edicektir diye düşünüyorum
Aslında kafama taktıklarım bana yaptıkları ve söyledikleri resmen psikolojimin bozulması onun sesini duyup beni anlattığını duyunca sinir krizi geçiriyorum artık. Ben hiç bi ortamda bu kadar sevilmeyen kötü bakışlara sözlere maruz kalan biri olmamıştım

Anlattıklarımda eksik var fazla yok bu kadınla görüşmeye devam etmektense ölürüm daha iyi diyorum. 3 ayda kendime geldim. Ailem bile geldiğinde sana ne oldu bakışların değişmiş diyordu. Düşün gördüğüm psikolojik şiddeti. Kimsende yok. Uzaktayım. Beni yalnızım diye aşağılayıp hakaretler etti. Kadın öyle hasta ki, haftada bir bana mesajlar atardı. Şöyle oldum ben sen yoksun ben biliyorum sen zaten bize düşman gibisin sen zaten bizi hiç istemedin sen ne kadar kötüsün yaa diye.
Senin artık yapacak bir şeyin yok. Top eşinde,senin kiymetini bilirse evliliğiniz yürür ama yorulur annesinden sana patlarsa o kötü işte. Daraldim dipsiz kuyu gibi,Allah sabır versin. Umarım eşin farkındadır her şeyin. Allah yuvana huzur versin,eşin her zaman senin yanında olsun. O kadına fırsat vermesin,kalbini güzel eylesin

Senin artık yapacak bir şeyin yok. Top eşinde,senin kiymetini bilirse evliliğiniz yürür ama yorulur annesinden sana patlarsa o kötü işte. Daraldim dipsiz kuyu gibi,Allah sabır versin. Umarım eşin farkındadır her şeyin. Allah yuvana huzur versin,eşin her zaman senin yanında olsun. O kadına fırsat vermesin,kalbini güzel eylesin
Sağol canım amin ben 1,5 senedir o dipsiz kuyudayım bekarken ki özgüvenimin %60 azaldı bunu yapıp daha fazla bana psikolojik şiddet uygulamasına izin vermedim görüşmüyorum. Benim ailem her zaman bana destek oldu el bebek büyüdüm her kararımda beni desteklediler ben tek kızım hep sevgiyle büyüdüm elin kadını çıkmış yaptığım hiç bşeyi beğenmeyip hakaret edip senden bi b.k olmaz diyor işte.. bu coğrafyada da karşılığını verince saygısız oluyorsun çünkü saygı denilen kurum sadece büyüklere çalıştığını düşünüyorlar

Selam kızlar biliyorum konularım hep stabil kv ile gidiyor da hayatımda başka ekşın yaptırıp kavga ettiğim biri yok. Kv bana hakaret etmişti hakaretleri “Senden bi b.k olmaz, seni insan edemedim, nankör” vs sözler ve mesajla tahrikti. “Benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın” tarzı hayatımıza karışıyordu. Örneğin kocasının akrabalarıyla görüşmez kendi akrabalarından çıkmaz her gün istisnasız beraberdir ve bizimde katılmamızı görev olarak görür. Hayır işimiz var dediğimizde başlar telefonlar ve mesajlarla ne kadar kötü olduğumuzu yağdırmaya. Bu arada alınmayacak dendiği halde eşime takılan altınlar düğün gecesi bir alındı bir daha göremedik. Ne zaman oraya gitsek suratı beş karıştır. Bir kere de bizi evden kovdu. S.. gidin hadi dedi. Sebebi onu aramıyormuşum ilgi göstermiyormuşum. Benden kocamın beklemediği istemediği şeyleri istedi. Mobilyalarımın yerini değiştirdi evime gelip şuraları süpürün gibi laflar etti. Perdeleri onun istediği olmazsa bende almam dedi. Alma ben alırım dedim. Mobilyamı kendim almama rağmen onun beğendiğini almadım diye surat asmıştı. Herkese beni anlatır. Benim arkadaşıma bile benim ne kadar kötü olduğumdan bahseder. Eşime aferin aferin karının yanında ol der anneni tutma der. Beni köşeye çekip çekip bacak bacak üstüne atıyormuşum akraba gezmiyormuşum çay koymamışım gibi cahilce şeyleri yüksek sesle söyler psikolojik şiddet uygular. Eşime de sildim seni sildim diye küfürler eder. Tüm bunlar olurken ben her zaman ortamı soğutmaya ve kendimi açıklamaya çalıştım. Ama hata ettiğimi anladım. En son da o hakaretlerinden sonra ee yeter görüşmüyorum artık dedim. Psikolojim baya bozulmuştu ailemde uzakta. Engelledim heryerden. Eşime de boşanırım dedim ısrar edersen. Oda beni haklı buldu artık görüşme dedi. Tam 3 ay olacak ne ben gidiyorum ne gelebiliyor. Zaten evi de taşıdım uzağa.
O da bu süre içinde eşimi arayıp “nasılsın oğlum“ Demek yerine beni kötülemeye devam etti. Ben ortalığı ayağa kaldırdım, hala ne yüzle arar beni kötüler. Kp aradım. Ailemi aradım. Aileme daha önce anlatmıyordum. Ailem eşimden ailesinden soğudu gelip alalım dediler. Kp sessiz biri. Birşey yapamadı.
Bu akşam gene aradı. Gene beni kötülüyor. Eşim de ne yapsa ne etse düzelmediği İçin herhalde artık dolduğu için annesine çok kötü konuşup burasına kadar geldiğini söyledi karşı taraf hala bağırıp devam ederken eşimde küfürler etti. Annesi herhalde boşan veya boşatıcam gibi laflarla devam etti diye rahmin ediyorum ki eşim sana mı soracağım sanane sen mi karar vereceksin dedi. Kapattı bende yatakodasına gittim yattım burama geldi artık dedim. Kadın huzur bozmayı görev bildi haftaya gene arayacak sonra gene arayacak, ne olacak bilmiyorum, eşime karışmıyorum karışamam da git gör diyorumg gitmiyor ayda 1 gidiyor artık. Daha ne yapabilirim bu konuda? Huzur istiyorum sadece ama bu kadın huzur bozmaya yemin etmiş gibi
Eşiniz haklılıgınızı farketmis gibi duruyor. Umarım uzun süreli olur. Köşenize cekilin gozlemleyin. Kv yi de takmayın, normal biri değil.

Çocuğum yok, boşanmaktan korkmuyorum. Ne zaman çocuk yapacağımıza bile karıştı. Evliliğimiz oturmadan düşünmüyoruz dediğimde evlilik ne zaman oturacakmış 1 sene geçsin yapın dedi. Torunumu alıp memlekete götüreceğim orda aylarca kalcaz dedi. Onun sesini bile duyunca kendimi zor tutuyorum artık
allah yardımcınız olsun kelin ilacı olsa başına sürer misali bende de durum aynı Allah bildiği gibi yapsın

Sağol canım amin ben 1,5 senedir o dipsiz kuyudayım bekarken ki özgüvenimin %60 azaldı bunu yapıp daha fazla bana psikolojik şiddet uygulamasına izin vermedim görüşmüyorum. Benim ailem her zaman bana destek oldu el bebek büyüdüm her kararımda beni desteklediler ben tek kızım hep sevgiyle büyüdüm elin kadını çıkmış yaptığım hiç bşeyi beğenmeyip hakaret edip senden bi b.k olmaz diyor işte.. bu coğrafyada da karşılığını verince saygısız oluyorsun çünkü saygı denilen kurum sadece büyüklere çalıştığını düşünüyorlar
Zaten en fazla ne kaybedersin,eşin annesinden yana olursa. Aptal kadının aklını kullanamayan oğlunu,en fazla bir iki ay üzülür toparlarsin. Takma..

Nefret ediyorum boyle evebeynlerden,insan hicmi evladini huzursuz etmekten cekinmez?Sen yine uzak kalip cirkefligine cok sahit olmuyosun,esin acisindan daha zor,annesini engelleyemiyor,kus kalamiyor,atamiyor satamiyor kisacasi...Tek verebilecegim tavsiye gorusmemeye devam et,bu denli saldirmasinin nedeni de ona olan tavrini kabullenememesi.Bir zaman sonra mecbur durulucak.

Eşiniz sizden yana, tartışmaktan uzak durup eşinizle evde iyi zaman geçirmeye odaklanırsanız eşiniz de annesinin hatalı olduğunu daha iyi anlar. Zaman geçip kv sizi kararlı gördükçe sizi yumuşatmak için size karşı geçici olarak iyi davranmaya kalkabilir . Kesinlikle kanma , bundan sonra hep bu mesafeli tavrını devam ettir. İnsanlar değişmez sadece değişmiş gibi davranırlar.Eşin şimdi seni tutar gibi olsa da eninde sonunda annesini atmayacağı için seninle annesinin arasını düzeltip barıştırmaya kalkabilir. Belki yakın zamanda değil ama bir sene sonra yada daha uzun süre sonra bile olabilir. Kendini böyle iyi hissettiğini artık onu hayatından çıkarttığını eşinin kendisinin görüşebileceğini söylersin. Kafanın içinde de sürekli kv nin sana söyledikleri dönebilir kafana taktıkça, bundan kaçınmaya çalış. Aklına geldiği anda müzik dinle kitap oku, kendini başka bir alana yönelt. Gerekirse eşine de söyle evde konuşmana karışmak istemiyorum ama beni kötüledikçe sinirlerim bozuluyor, işyerinde konuş en azından duymam diyebilirsin. Ama güzellikle söyle tartışmadan. Allah yardımcınız olsun böyle kayınvalideyle hayat zor.

Son düzenleme:
Nefret ediyorum boyle evebeynlerden,insan hicmi evladini huzursuz etmekten cekinmez?Sen yine uzak kalip cirkefligine cok sahit olmuyosun,esin acisindan daha zor,annesini engelleyemiyor,kus kalamiyor,atamiyor satamiyor kisacasi...Tek verebilecegim tavsiye gorusmemeye devam et,bu denli saldirmasinin nedeni de ona olan tavrini kabullenememesi.Bir zaman sonra mecbur durulucak.
Sağolun kabullenemiyor ama ne yapacak? İlişki modelimiz bu olsun ben hakaret edeyim sen sus diyor. Var mı böyle bi insan. Varsa bizde bulalım. Ama biz asla insanlara böyle davranmayız ben vicdanlı bi insanım. Sadece hakarette değil burada yaptıklarını yazamayacak kadar yorgunum

Selam kızlar biliyorum konularım hep stabil kv ile gidiyor da hayatımda başka ekşın yaptırıp kavga ettiğim biri yok. Kv bana hakaret etmişti hakaretleri “Senden bi b.k olmaz, seni insan edemedim, nankör” vs sözler ve mesajla tahrikti. “Benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın” tarzı hayatımıza karışıyordu. Örneğin kocasının akrabalarıyla görüşmez kendi akrabalarından çıkmaz her gün istisnasız beraberdir ve bizimde katılmamızı görev olarak görür. Hayır işimiz var dediğimizde başlar telefonlar ve mesajlarla ne kadar kötü olduğumuzu yağdırmaya. Bu arada alınmayacak dendiği halde eşime takılan altınlar düğün gecesi bir alındı bir daha göremedik. Ne zaman oraya gitsek suratı beş karıştır. Bir kere de bizi evden kovdu. S.. gidin hadi dedi. Sebebi onu aramıyormuşum ilgi göstermiyormuşum. Benden kocamın beklemediği istemediği şeyleri istedi. Mobilyalarımın yerini değiştirdi evime gelip şuraları süpürün gibi laflar etti. Perdeleri onun istediği olmazsa bende almam dedi. Alma ben alırım dedim. Mobilyamı kendim almama rağmen onun beğendiğini almadım diye surat asmıştı. Herkese beni anlatır. Benim arkadaşıma bile benim ne kadar kötü olduğumdan bahseder. Eşime aferin aferin karının yanında ol der anneni tutma der. Beni köşeye çekip çekip bacak bacak üstüne atıyormuşum akraba gezmiyormuşum çay koymamışım gibi cahilce şeyleri yüksek sesle söyler psikolojik şiddet uygular. Eşime de sildim seni sildim diye küfürler eder. Tüm bunlar olurken ben her zaman ortamı soğutmaya ve kendimi açıklamaya çalıştım. Ama hata ettiğimi anladım. En son da o hakaretlerinden sonra ee yeter görüşmüyorum artık dedim. Psikolojim baya bozulmuştu ailemde uzakta. Engelledim heryerden. Eşime de boşanırım dedim ısrar edersen. Oda beni haklı buldu artık görüşme dedi. Tam 3 ay olacak ne ben gidiyorum ne gelebiliyor. Zaten evi de taşıdım uzağa.
O da bu süre içinde eşimi arayıp “nasılsın oğlum“ Demek yerine beni kötülemeye devam etti. Ben ortalığı ayağa kaldırdım, hala ne yüzle arar beni kötüler. Kp aradım. Ailemi aradım. Aileme daha önce anlatmıyordum. Ailem eşimden ailesinden soğudu gelip alalım dediler. Kp sessiz biri. Birşey yapamadı.
Bu akşam gene aradı. Gene beni kötülüyor. Eşim de ne yapsa ne etse düzelmediği İçin herhalde artık dolduğu için annesine çok kötü konuşup burasına kadar geldiğini söyledi karşı taraf hala bağırıp devam ederken eşimde küfürler etti. Annesi herhalde boşan veya boşatıcam gibi laflarla devam etti diye rahmin ediyorum ki eşim sana mı soracağım sanane sen mi karar vereceksin dedi. Kapattı bende yatakodasına gittim yattım burama geldi artık dedim. Kadın huzur bozmayı görev bildi haftaya gene arayacak sonra gene arayacak, ne olacak bilmiyorum, eşime karışmıyorum karışamam da git gör diyorumg gitmiyor ayda 1 gidiyor artık. Daha ne yapabilirim bu konuda? Huzur istiyorum sadece ama bu kadın huzur bozmaya yemin etmiş gibi
Sen sessiz ol annesi hakkinda hic bir sey konuşma iyi ya da kötü.Gorsun her seyi.Senin irtibatin yokken dahi seni kafaya takmisligi ispatin.

Sen sessiz ol annesi hakkinda hic bir sey konuşma iyi ya da kötü.Gorsun her seyi.Senin irtibatin yokken dahi seni kafaya takmisligi ispatin.
Ben bu akşam küfür ettiğinde bile keske küfür etmeseydin dedim. Sonra yattım yatak odasına çünkü sinirden titriyodum ve üşüme gelmişti. Oda yanıma gelip huzurumuzu bozamayacak o gel falan dedi. Sonra birşey yokmuş gibi günlük yaşantımıza geçtik

Eşiniz sizden yana, tartışmaktan uzak durup eşinizle evde iyi zaman geçirmeye odaklanırsanız eşiniz de ananesinin hatalı olduğunu daha iyi anlar. Zaman geçip kv sizi kararlı gördükçe sizi yumuşatmak için size karşı geçici olarak iyi davranmaya kalkabilir . Kesinlikle kanma , bundan sonra hep bu mesafeli tavrını devam ettir. İnsanlar değişmez sadece değişmiş gibi davranırlar.Eşin şimdi seni tutar gibi olsa da eninde sonunda annesini atmayacağı için seninle annesinin arasını düzeltip barıştırmaya kalkabilir. Belki yakın zamanda değil ama bir sene sonra yada daha uzun süre sonra bile olabilir. Kendini böyle iyi hissettiğini artık onu hayatından çıkarttığını eşinin kendisinin görüşebileceğini söylersin. Kafanın içinde de sürekli kv nin sana söyledikleri dönebilir kafana taktıkça, bundan kaçınmaya çalış. Aklına geldiği anda müzik dinle kitap oku, kendini başka bir alana yönelt. Gerekirse eşine de söyle evde konuşmana karışmak istemiyorum ama beni kötüledikçe sinirlerim bozuluyor, işyerinde konuş en azından duymam diyebilirsin. Ama güzellikle söyle tartışmadan. Allah yardımcınız olsun böyle kayınvalideyle hayat zor.
Sağol canım uzun uzun yazmışsın eline sağlık. Eşimin barıştırma gibi fikri yok çünkü herşeye şahit ve bana haklısın görüşme diyor her zaman. Çünkü titriyorum artık sinirden. biz birbirimize gireceğiz diye istemiyor zaten. Ben kesinlikle git gör diyorum. Senin annen. Ama eşim gitmiyor. Ayda 1 gidiyor. Oysa beğenmediği ben varken öylemiydi haftada 3 gün oradaydık.
Evet kafamda dönüyor çünkü psikolojimi bozdu yaşadıklarım benim için çok ağır ben hiç bi ortamda sevilmeyen biri olmamıştım çok sağol

Hiç bir zaman degişmiyorlar en güzeli küs kalmak ama cocuk oluncada cocugun üstünden başliyor ego savaşları.Benimkininde seninkinden kalır yanı yok üstüne 2 tane aynı modelden görümce var.Küssende yetiyorlar

Hiç bir zaman degişmiyorlar en güzeli küs kalmak ama cocuk oluncada cocugun üstünden başliyor ego savaşları.Benimkininde seninkinden kalır yanı yok üstüne 2 tane aynı modelden görümce var.Küssende yetiyorlar
Çocuk düşünmüyoruz, ne gibi çocuk üstünden ne yapıyor, benim ki daha dığdmadsn torunumu alıp haftalarca memlekete götürcem diyordu. Sanki biz izin verdik gibi. Annesinden haftalarca çocuk ayıracakmış. Ya ne diyim tahmin edebiliyorum. Çocuk düşünmüyorum asla

Sağol canım uzun uzun yazmışsın eline sağlık. Eşimin barıştırma gibi fikri yok çünkü herşeye şahit ve bana haklısın görüşme diyor her zaman. Çünkü titriyorum artık sinirden. biz birbirimize gireceğiz diye istemiyor zaten. Ben kesinlikle git gör diyorum. Senin annen. Ama eşim gitmiyor. Ayda 1 gidiyor. Oysa beğenmediği ben varken öylemiydi haftada 3 gün oradaydık.
Evet kafamda dönüyor çünkü psikolojimi bozdu yaşadıklarım benim için çok ağır ben hiç bi ortamda sevilmeyen biri olmamıştım çok sağol
Rica ederim canım. Özellikle haksızlığa uğrayınca insan kolay atlatamıyor yaşadıklarını. Benim de haksızlığa uğradığım bir konuşma olduysa kafamın içinde döner yaptığım konuşma. O yüzden başka alana yönel dedim.Esin annesini artık tanıdığı için biraraya gelmemenizin daha doğru olduğuna karar vermiş olabilir. Kv senle iyi olsaydı dediğin gibi haftada iki üç kere görüyordu oğlunu, bindiği dalı kesmiş kadın resmen. Bundan sonrası onun sorunu, o yokmuş gibi davran. Korona olayları bitince de psikolojik olarak yardım alabilirsin.Eşin de annesinin seni ne hale getirdiğini iyice görmüş olur.

Back
X