Selam kızlar biliyorum konularım hep stabil kv ile gidiyor da hayatımda başka ekşın yaptırıp kavga ettiğim biri yok. Kv bana hakaret etmişti hakaretleri “Senden bi b.k olmaz, seni insan edemedim, nankör” vs sözler ve mesajla tahrikti. “Benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın” tarzı hayatımıza karışıyordu. Örneğin kocasının akrabalarıyla görüşmez kendi akrabalarından çıkmaz her gün istisnasız beraberdir ve bizimde katılmamızı görev olarak görür. Hayır işimiz var dediğimizde başlar telefonlar ve mesajlarla ne kadar kötü olduğumuzu yağdırmaya. Bu arada alınmayacak dendiği halde eşime takılan altınlar düğün gecesi bir alındı bir daha göremedik. Ne zaman oraya gitsek suratı beş karıştır. Bir kere de bizi evden kovdu. S.. gidin hadi dedi. Sebebi onu aramıyormuşum ilgi göstermiyormuşum. Benden kocamın beklemediği istemediği şeyleri istedi. Mobilyalarımın yerini değiştirdi evime gelip şuraları süpürün gibi laflar etti. Perdeleri onun istediği olmazsa bende almam dedi. Alma ben alırım dedim. Mobilyamı kendim almama rağmen onun beğendiğini almadım diye surat asmıştı. Herkese beni anlatır. Benim arkadaşıma bile benim ne kadar kötü olduğumdan bahseder. Eşime aferin aferin karının yanında ol der anneni tutma der. Beni köşeye çekip çekip bacak bacak üstüne atıyormuşum akraba gezmiyormuşum çay koymamışım gibi cahilce şeyleri yüksek sesle söyler psikolojik şiddet uygular. Eşime de sildim seni sildim diye küfürler eder. Tüm bunlar olurken ben her zaman ortamı soğutmaya ve kendimi açıklamaya çalıştım. Ama hata ettiğimi anladım. En son da o hakaretlerinden sonra ee yeter görüşmüyorum artık dedim. Psikolojim baya bozulmuştu ailemde uzakta. Engelledim heryerden. Eşime de boşanırım dedim ısrar edersen. Oda beni haklı buldu artık görüşme dedi. Tam 3 ay olacak ne ben gidiyorum ne gelebiliyor. Zaten evi de taşıdım uzağa.
O da bu süre içinde eşimi arayıp “nasılsın oğlum“ Demek yerine beni kötülemeye devam etti. Ben ortalığı ayağa kaldırdım, hala ne yüzle arar beni kötüler. Kp aradım. Ailemi aradım. Aileme daha önce anlatmıyordum. Ailem eşimden ailesinden soğudu gelip alalım dediler. Kp sessiz biri. Birşey yapamadı.
Bu akşam gene aradı. Gene beni kötülüyor. Eşim de ne yapsa ne etse düzelmediği İçin herhalde artık dolduğu için annesine çok kötü konuşup burasına kadar geldiğini söyledi karşı taraf hala bağırıp devam ederken eşimde küfürler etti. Annesi herhalde boşan veya boşatıcam gibi laflarla devam etti diye rahmin ediyorum ki eşim sana mı soracağım sanane sen mi karar vereceksin dedi. Kapattı bende yatakodasına gittim yattım burama geldi artık dedim. Kadın huzur bozmayı görev bildi haftaya gene arayacak sonra gene arayacak, ne olacak bilmiyorum, eşime karışmıyorum karışamam da git gör diyorumg gitmiyor ayda 1 gidiyor artık. Daha ne yapabilirim bu konuda? Huzur istiyorum sadece ama bu kadın huzur bozmaya yemin etmiş gibi