• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene kv ve gene olaylar

Sizin sınavınız da bu belki. Eşinizin yanınızda oluşu da artı. Ama yaşadıklarınızı atlatmanız kolay olmayacaktır devamlı kafanızın içinde dönecektir bu çok normal. Psikolojik destek almanız gerekebilir zihninizi rahatlatacak şeylere de yönelmeye çalışın. Eşinizin annesi olduğu için hayat boyu küs de kalsanız bir ilginiz olacak birbirinizle istemeseniz de. O yüzden ona karşı bi gard oluşturmalı canınızı artık yakamayacağını bunu umursamayacağınızı ona hissettirmelisiniz( önce kendiniz bunu başarıp tabi)

Takma sorun edecek bisey yok. Esin de onu savunsaydi asıl o zaman huzurun kacardi. Esin gorusme demis, evi uzaga tasimissiniz annesi bisey deyince agzinin payini da veriyor hiiic umursama bile o yüzden.

aklima babanem geldi artik ona o kadar alıştılar ve kabullendiler ki. Geçen sene amcam yengem babanem evdeyiz, biz yengemle disari cikicaz hazırlanıyoruz amcam da telefonla oynuyor. Babanem de amcama yengemi cekistiriyor sacma sapan laflar. Hem yengemi hem de cocugunu çekiştiriyor konusuyo da konusuyo. Amcamin telefon elinde evet anne haklisin anne hı hı surekli boyle. Dinlemiyo bile he deyip geciyo. Garibime gitti yengeme soyledim babanem ne konusuyo kim ne yapmış dedim, yengem umursamaz bi tavırla eşarbını son kez duzeltti ve "amaan benle oglumu cekistiriyo gene ezberledigim laflar boşver hadi giyin" dedi :D artik konussun dursun takmiyolar bile siz de takmayin

Eşiniz gayet guzel yapması gerekenı yapmış.Öubarek ramazan gunu hiç bunları düşünüp yuvanızın tadını kacırmayın.Takmamayı deneyın.Biliyorum çok zor ama yapıcak bişey yok gercekten.

Aslında kafama taktıklarım bana yaptıkları ve söyledikleri resmen psikolojimin bozulması onun sesini duyup beni anlattığını duyunca sinir krizi geçiriyorum artık. Ben hiç bi ortamda bu kadar sevilmeyen kötü bakışlara sözlere maruz kalan biri olmamıştım
Sizi kıskandığı için yapıyor olabilir mi aklıma direkt bu geldi oğlunu paylaşmak istemiyor olabilir şimdi eşinizde size destek çıkıyor daha çok kıskanıyordur eşiniz annesiyle konuştu mu bu konuyu hiç rahatsız olduğunu dile getirdi mi

Back
X