miğdem şuan iyi ama ilk başlarda çok kötü durumdaydım yemek pişiremiyordum :) düşük problemimde vardı kızımla ilgilenemeyip yemek falan pişiremiyordum o yüzden mecbur kaldım :IAnnenizin alkol almasına bir şey diyemem ,alkolik değilse sosyal içici ise tedaviye yollanmaz,ama hamileymişsiniz hasta değil. Neden muhtaçsınız anlamadım? Milyonlarca kadın mide bulantısından geçiyor il değiştirecek kadar neden bu olayı abarttınız
Bende öylle düşünüyorum orda kaldığım da da hiç ara vermedi doğum zamanı içmesen dediğimde dışarda içerim eve gelmem dedi tek kalcaksam gitmemin anlamı yok :) içtiğimde eve gelmem diyip eve geldiği çok oluyo :)alkol alıp gelmesini falan doğru bulmadım küçük kızınız da varmış ne olacağı belli olmaz kötü etkilenebilirdi. bir süre ara vermesi iyi olabilirdi. doğumu da onun yanında yapmamanız iyi olur tabi
Şuan muhtaçlığım yok hammileliğimin ilk zamanları vardı . Hastayım demiyorum zaten.Annenizin alkol almasına bir şey diyemem ,alkolik değilse sosyal içici ise tedaviye yollanmaz,ama hamileymişsiniz hasta değil. Neden muhtaçsınız anlamadım? Milyonlarca kadın mide bulantısından geçiyor il değiştirecek kadar neden bu olayı abarttınız
Miğde bulantılarım bitti düşük sorunum da yok şuan :) kendi evimdeyim zaten. Huyunu biliyordum ama alkol sorununun bu kadar olduğunu bilmiyordum abartmış biz görüşmeyeliAnnenizin huyunu bilmiyor musunuz? dışardan yemek yapan çok yer var ev yemeği dahil ordan söyleyin gitsin birine muhtaç kalmaktansa
tamam işte doğum için de annenizin yanına gitmeyin gelecekse o gelsin. kendi düzeninizi bozmayın bence.Miğde bulantılarım bitti düşük sorunum da yok şuan :) kendi evimdeyim zaten. Huyunu biliyordum ama alkol sorununun bu kadar olduğunu bilmiyordum abartmış biz görüşmeyeli
O zaman kendi evinize geçmeniz daha iyi sanki,kızınızla gül gibi geçip gider kalan 7 ay. Bu stresle yaşanmaz. Anneniz uzakta olursa kavga da olmaz:)Şuan muhtaçlığım yok hammileliğimin ilk zamanları vardı . Hastayım demiyorum zaten.
şuan 6 aylık hamileyim :) o zamanlar geçyi zaten ben annemle ilgili fikir olsun diye yazdım önümüzde doğum var anneme gitmeyi düşünmüyorum ama yanlız halledebilirmiyim onu bilmiyorum kızım 5 yaşında doğumda kimme bırakıcam edicem onlar çok kafamı kurcalıyorO zaman kendi evinize geçmeniz daha iyi sanki,kızınızla gül gibi geçip gider kalan 7 ay. Bu stresle yaşanmaz. Anneniz uzakta olursa kavga da olmaz:)
Telefonla da az konuşun kendinizi germemek için
Ben gelemem dedi zatentamam işte doğum için de annenizin yanına gitmeyin gelecekse o gelsin. kendi düzeninizi bozmayın bence.
Eşinizin aileden kimse gelemez mi kayınvalide falanşuan 6 aylık hamileyim :) o zamanlar geçyi zaten ben annemle ilgili fikir olsun diye yazdım önümüzde doğum var anneme gitmeyi düşünmüyorum ama yanlız halledebilirmiyim onu bilmiyorum kızım 5 yaşında doğumda kimme bırakıcam edicem onlar çok kafamı kurcalıyor
kayınvalide görümce arkadaş? o zamana kızınız kreşe gider belki? annenizin faydası olacağına inanıyor musunuz olsa ben gelirim derdiBen gelemem dedi zatenben gitmicem de kızımı napıcam 5 yaşında doğumda yanımm da götürememmi ki özel hastanede olcak
Öteki eltim de doğum yapacak bebek küçük diye gelmez büyük ihtimalle gelirsede çok kalabalık gelmeye kalkar eşim de özellikle onu istemiyo ikimiz hallederiz diyo ama çocuk ne olcakEşinizin aileden kimse gelemez mi kayınvalide falan
Annem anca yemek hazırlar eder bide kızıma bakar onları bende yaparımda doğuma gitme kısmı sıkıntı. Arkadaşalrım hep şehir dışında görümce yok :) Eltim de doğum yapacak gelemezkayınvalide görümce arkadaş? o zamana kızınız kreşe gider belki? annenizin faydası olacağına inanıyor musunuz olsa ben gelirim derdi
Ay sizinki de torun ,gelsin bi zahmet. Gelmezse ben geleyim bakayım size ve bebeklereÖteki eltim de doğum yapacak bebek küçük diye gelmez büyük ihtimalle gelirsede çok kalabalık gelmeye kalkar eşim de özellikle onu istemiyo ikimiz hallederiz diyo ama çocuk ne olcak
Gelmezler diğer eltim de doğum yapacak bide eşim le kaynanamın arası çok kötü eşim onu kesinlikle istemiyor aşırı karışan bir yapısı var :) biz hallederiz diyo eşim çağırma kimseyi gitmeyelim diyor ama kızımı halledebilsem bende istemem kimseyiEşinizin aileden kimse gelemez mi kayınvalide falan
Eşim izin alcak 25 gün izni var doğum ve sonrası için :) normal doğum olcakBaşka kişi alternatifi yoksa kısa süreliğine doğum sonrası için gelmeli bence , hele sezeryan olacaksa ? Eşiniz izin alabilecek mi ? Ben üç gün hastanede kaldım ancak evde eşim de yardımcı olmasına rağmen kalkmak vs biraz zorlandım. Ki sizin bir de çocuğunuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?