- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.621
Hemsirecik hala banlı mi yaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet üzgün görünüyor halaHemsirecik hala banlı mi yaw
Yalan soyliyiiir obez falan değil, bildigin ilik gibi hatun bu lingen kişisiAy çıldıriciiiimmm, benim gibi obezin yanında söylenir mi bu
ÇarpılacaaaannnnYalan soyliyiiir obez falan değil, bildigin ilik gibi hatun bu lingen kişisi
Bende bazlama yapiyorum
Bendende bu altın gününe özel tramisu yanına tavuklu börek ve Rus salatası ardından ev yapımı limonata
Ayyy ne hamarat hatunlarız biz ya
Geyiklerimizi okuyanlar asla böyle bir ihtimal vermezdi gibi
Kafana da yemeni taktın miHamuru ben hazirlamadim yav annem hazirladi geri islemler bende shshshhs
Ama kendimi su an mantici ablalar gibi hissediyorum uzerimdeki kavrulmus un kokusu belli bi sure bunu hissettirecek
Kafana da yemeni taktın mi
Her şey anna olduğunu öğrenmeleriyle başlamış ben konuya şöyle bir bakmıştım da yorumlar normal gibiydi başlarda, ne ara ortalık karışmışHer an banlanabilirim.
Şimdiden good bye diyeyim
Ya biri var bana takık.Her şey anna olduğunu öğrenmeleriyle başlamış ben konuya şöyle bir bakmıştım da yorumlar normal gibiydi başlarda, ne ara ortalık karışmış
Bence de sebep bu aralar aşırı alıngan olmandır. Seni çok tanımıyorken açtığın konulara gelen yorumlardan sebep senin yerine gerilmişliğim olmadı değil “yuh artık bu kadar da olmaz” diye. Sen yine de bebeksi bir tatlılıkla cevap veriyordun herkeslere nedendir bilmemYa biri var bana takık.
Her konuma kışkırtıcı yorumlar yapar.
Yani bilmiyorum bu sıralar biraz alınganım benim mi kışkırasım varmış bilemedim
Geçen Brokolis de bana tatlış minvalli bir şeyler dediydiBence de sebep bu aralar aşırı alıngan olmandır. Seni çok tanımıyorken açtığın konulara gelen yorumlardan sebep senin yerine gerilmişliğim olmadı değil “yuh artık bu kadar da olmaz” diye. Sen yine de bebeksi bir tatlılıkla cevap veriyordun herkeslere nedendir bilmem
Her an banlanabilirim.
Şimdiden good bye diyeyim
Ee banlanma uzmanı sensin, oyle diyorsan oyledir kuzumŞimdi baktım konuma yok o şekilde konuşmadan banlanmazsin
Sana ne yelloz falan desen olabilirdi de wjshwbxjwbx
Geçen Brokolis de bana tatlış minvalli bir şeyler dediydi
Kız anlamadım özelden yaz rahatca yazamadiysanKız Anna geçende senin eski konumda ne farkettim o May gaş resmen
Daha da sinir olsunlar diye özellikle mi sabır gösteriyorsun, yoksa içinden gelen o mu? Yani kendi adıma bilemiyorum çümkü, bir konu açmış olmam -saçma olsa dahi- bana o hız ve rahatlıkla giydirmelerine sebep olamaz. Hayatımda fikrini önemsediğim insan sayısı 3-5 i geçmez ama kim olursa olsun hadsizliğe de göz yumamam yaniGeçen Brokolis de bana tatlış minvalli bir şeyler dediydi
Içimden öyle geliyor kuzu. Her zaman elit davranmayı tercih ederimDaha da sinir olsunlar diye özellikle mi sabır gösteriyorsun, yoksa içinden gelen o mu? Yani kendi adıma bilemiyorum çümkü, bir konu açmış olmam -saçma olsa dahi- bana o hız ve rahatlıkla giydirmelerine sebep olamaz. Hayatımda fikrini önemsediğim insan sayısı 3-5 i geçmez ama kim olursa olsun hadsizliğe de göz yumamam yani
Kız anlamadım özelden yaz rahatca yazamadiysan