- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.581
Haydi patlat fikrini merak da merakKızlar aklıma bir fikir geldi paylasayım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi patlat fikrini merak da merakKızlar aklıma bir fikir geldi paylasayım mı?
Biz yokmuyuz ya ..
Ulan yine mi ünlü olamadım
Bak bak bak bak.hele
Konu değişimine bak ...
benneyanginlargordum ayik ol ayol
Tamam, line indirelim. Nıckle ekleyelim birbirimizi telf nosuna gerek yok line de. Kimse kimseye numara vermek zorunda degıl yaniHaydi patlat fikrini merak da merak
Burdan youtuberlara sesleniyorum Y Yengec anasi erkek...Bilmiyorum ki Hemsirecik profilinde video git bak
Ben nickimi gorunce moralim bozuldu devamini izlemedim sgshahah
Dusunsene kayınvalıden seni arastırırken yorumu görüyormuş, dalyan gibi yegenım var yazıyor yorumda ahshshahaga
Sağdan soldan ban ban ban diye ses geliyo lanTamam, line indirelim. Nıckle ekleyelim birbirimizi telf nosuna gerek yok line de. Kimse kimseye numara vermek zorunda degıl yani
Line mı yoksa lime mıTamam, line indirelim. Nıckle ekleyelim birbirimizi telf nosuna gerek yok line de. Kimse kimseye numara vermek zorunda degıl yani
WhatsApp gibi tel programı o site degılSağdan soldan ban ban ban diye ses geliyo lan
Hiç bana söylemeyin, küstümTamam, line indirelim. Nıckle ekleyelim birbirimizi telf nosuna gerek yok line de. Kimse kimseye numara vermek zorunda degıl yani
Farkındaysan kimseye soylemedım ortaya yazdım o an orda olan ustune alındı zaten yapmadık bosuna kusmeHiç bana söylemeyin, küstüm
Ooo lıngencım geldıgınde nickini etiketle bana uyarı gelmiyor bakmam lazım ki goreyımYa neden hickimse gündüz girmiyo, hep bekliyorsunuz ben yatayım diye dimi
Niye kız rahat rahat konuşulurdu, burada hep birileri bizi gözetliyormuş gibi hissedip rahat olamıyorumFarkındaysan kimseye soylemedım ortaya yazdım o an orda olan ustune alındı zaten yapmadık bosuna kusme
Kufur etmiyoruz kavga etmiyoruz ben burada da rahatımNiye kız rahat rahat konuşulurdu, burada hep birileri bizi gözetliyormuş gibi hissedip rahat olamıyorum
Niye kız rahat rahat konuşulurdu, burada hep birileri bizi gözetliyormuş gibi hissedip rahat olamıyorum
Sizin gözetleyeniniz çok olur da ben sıkıcıyım malum, o yüzden sülalem raaadKufur etmiyoruz kavga etmiyoruz ben burada da rahatım
Foto gormek istedikleri ıcın sundum fikri sonra da yapmadık
Ben sana da küstüm hıh, hatta özellikle sana küstümSizin gözetleyeniniz çok olur da ben sıkıcıyım malum, o yüzden sülalem raaad
Sebep alayım annacan, ne ara ne yaptım aceba halbuki lingen etiketli fötöne bile biğendim yollamıştımBen sana da küstüm hıh, hatta özellikle sana küstüm
Pis pis beni gömer gibi olan yorumları beğenmişsinSebep alayım annacan, ne ara ne yaptım aceba halbuki lingen etiketli fötöne bile biğendim yollamıştım
Annacan başkasıyla karıştırdın herhalde Gömüş dediğin hangi yorumdu ki Uzun zamandır evdesin ya ondandır bence bu tripler, hepimizin ayarları bozuldu malumPis pis beni gömer gibi olan yorumları beğenmişsin
Ay o değil de cidden çok alınganım şu gunlerde ota tota kimse beni sevmiyiiiir tribine giriyom
Hayir muayyen günümde degilim daha çoook var
Pöff tamam gördüm yorumu ama benim aklıma mahoney, zed, tackleberry, teğmen mauser ve kaşları geldiği için kahkaha atmıştım konudan bağımsız gülücüklülükAnnacan başkasıyla karıştırdın herhalde Gömüş dediğin hangi yorumdu ki Uzun zamandır evdesin ya ondandır bence bu tripler, hepimizin ayarları bozuldu malum