- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.601
Onu sık yapıyorum da ertesi gün nezle olarak uyanıyorum bu sefer deBi de buz da koyuyorum ben alnıma falan migrenim tuttugunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu sık yapıyorum da ertesi gün nezle olarak uyanıyorum bu sefer deBi de buz da koyuyorum ben alnıma falan migrenim tuttugunda
Brokolis hatun şu an hunharca sana destan yazıyor gibi hissediyorum
Intikam almaktan falan bahsediyor ya. Bunu diyen bi de avukatmış...Enterledıgınde korkmasak bari
Aslında şey iyi gelir diyorlar ama ben de işe yaramıyor öhöm açık açık yazmaya utanıyoruuum. Bazı insanlar için xxx olsa çekilmez denir ya oradaki xxxOnu sık yapıyorum da ertesi gün nezle olarak uyanıyorum bu sefer de
Karanlık ve uyku çözüm de, uyku olmayınca karanlık ne işe yarar ey bebeksi
Bdvde evli çıkan sevgiliKonunun tam ismini yazın bana da, kaçak güreşmeyin ağrım var zaten atarım telefonu çöpe
Xxx ne yeaaa, kelime oyunu yapma bana algıları iflas bende şuvan evlat olsan çekilmezsin sözünü biliyorum da ağrımla alakası yok onun da Haa yoksa bana doğur mı demek istedin sen, evladın olunca geçer mi demek istedin ne istedin benden senAslında şey iyi gelir diyorlar ama ben de işe yaramıyor öhöm açık açık yazmaya utanıyoruuum. Bazı insanlar için xxx olsa çekilmez denir ya oradaki xxx
93ü 3e bölelim, dersimiz matematik konumuz bölme işlemiiiiiXxx ne yeaaa, kelime oyunu yapma bana algıları iflas bende şuvan evlat olsan çekilmezsin sözünü biliyorum da ağrımla alakası yok onun da Haa yoksa bana doğur mı demek istedin sen, evladın olunca geçer mi demek istedin ne istedin benden sen
Yaa annacan yaaa altından bir hinlik çıkacağını tahmin etmeliydim93ü 3e bölelim, dersimiz matematik konumuz bölme işlemiiiii
Bırak ya sanki anlamadın bu masum ayaklarını yimeeeem benYaa annacan yaaa altından bir hinlik çıkacağını tahmin etmeliydim
Shhhhhh konudan çıktım da geldim, sus annemmm sus guzummm, banlanırsan dalarım sana çok pisKaranlikta otursan olmamı
Nadir olur ama bak İnan diye şuvan en ciddi tavrımı takındım İnan ki anlamadımBırak ya sanki anlamadın bu masum ayaklarını yimeeeem ben
Shhhhhh konudan çıktım da geldim, sus annemmm sus guzummm, banlanırsan dalarım sana çok pis
Brokolis banlanmadan önce 2 sevap point kasmak istersen özele akayım diyorum arım balım peteğim
Belki de avukat değildir ya.Yok zaten anlamıyor
Bı konuya yazmış ki avukata danışmak ücrete tabii bilgi verilmesi yasak
Ondan sonra başka bı konuya danışmanlık için kimse ücret almıyor ne yasagi demiş
Bunu okuyunca vazgeçtim. Keşke erken okusaydim hiç teşebbüs etmezdim kendiyle bu kadar zıt olan birine
Belki de avukat değildir ya.
11 sınıftayken benim de sosyal medyadan tıp okuyorum diye kekleyip bulustugum tipler olmuştu. Gayet de yiyorlardı. Zehirlenince falan bana danışan olmuştu ne yapayım falan diye
Okudum bitirdim de geldim bulaşma boşver hiç, hani öyle uçlarda ki ikinizin de fikri, asgari müşterek asla olamaz, olsa olsa ban olur, ona da gerek yok zaten tüm kk ya avukat ya doktor bir de öğretmen var pardon, bak o ciddili olabilir ama ben de jonglörüm mesela, hiç bir yerde hava attığımı gördünüz mü? Asla övünmem mesleğimle, kimseyi eziklemem yazıktırYok zaten anlamıyor
Bı konuya yazmış ki avukata danışmak ücrete tabii bilgi verilmesi yasak
Ondan sonra başka bı konuya danışmanlık için kimse ücret almıyor ne yasagi demiş
Bunu okuyunca vazgeçtim. Keşke erken okusaydim hiç teşebbüs etmezdim kendiyle bu kadar zıt olan birine
Okudum bitirdim de geldim bulaşma boşver hiç, hani öyle uçlarda ki ikinizin de fikri, asgari müşterek asla olamaz, olsa olsa ban olur, ona da gerek yok zaten tüm kk ya avukat ya doktor bir de öğretmen var pardon, bak o ciddili olabilir ama ben de jonglörüm mesela, hiç bir yerde hava attığımı gördünüz mü? Asla övünmem mesleğimle, kimseyi eziklemem yazıktır