- 31 Ocak 2020
- 2.477
- 9.588
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.581
İyi günde kötü günde benimle olan dostlar dostlarım, satıştaki üstün yeteneğiniz sebebiyle sizi kutlar, esenlikler dilerim efenimmm
Off ben sanırım banlanicam dayanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günde kötü günde benimle olan dostlar dostlarım, satıştaki üstün yeteneğiniz sebebiyle sizi kutlar, esenlikler dilerim efenimmm
Hımm belki evrenden bir mesaj olamaz mıKızlar doga manzara hesabı takip etmem hıcte bakmam.
Suan ınsta kesfetım doga manzarası dolu.
Sebebi ne ola ki, magazin dolu olması lazımdı oranın.
Sızce neden oyle?
Kızlar doga manzara hesabı takip etmem hıcte bakmam.
Suan ınsta kesfetım doga manzarası dolu.
Sebebi ne ola ki, magazin dolu olması lazımdı oranın.
Sızce neden oyle?
Oysa ben magazin kaos gıybet basıtlık madilik seven biriyim.Hımm belki evrenden bir mesaj olamaz mı
Nerdesin yine, nerelere soktun burnunu, yine mi terzi kesildin başımıza da dikiş işlerindesinOff ben sanırım banlanicam dayanamıyorum
Oysa ben magazin kaos gıybet basıtlık madilik seven biriyim.
Doga neden
Cıkis yaptım duzelmezse bakıcııım,Belki doğa kategorisi secilidir
MantıklıDemek ki instos da karantinada
Ay ben de malum kadına hunharca dislike atıyorumOff ben sanırım banlanicam dayanamıyorum
Nerdesin yine, nerelere soktun burnunu, yine mi terzi kesildin başımıza da dikiş işlerindesin
Muge anlıya baglanalim mıgrenı yuzunden dusman oldular kadına en ıyı o anlar halinden suanBaşım ağrıyor, tencerede kahve içtim, lavanta yağıyla kendimi mıncırdım ama geçmedi, migrene dönmeden bana çözüm bulun, bırakın memintoyu doğayı banı şimdi
Migreni olan biri olarak önerinin kralını bırakıyorum ama evindr olduğunu sanmıyorumBaşım ağrıyor, tencerede kahve içtim, lavanta yağıyla kendimi mıncırdım ama geçmedi, migrene dönmeden bana çözüm bulun, bırakın memintoyu doğayı banı şimdi
Seri közz yerine seri dislikeAy ben de malum kadına hunharca dislike atıyorum
Başım ağrıyor, tencerede kahve içtim, lavanta yağıyla kendimi mıncırdım ama geçmedi, migrene dönmeden bana çözüm bulun, bırakın memintoyu doğayı banı şimdi
Ya bende olmama ihtimali yok, b.k yağı bile olabilir evde hatta benim kadar olmasa da boş işler müdürü biri daha var evdeMigreni olan biri olarak önerinin kralını bırakıyorum ama evindr olduğunu sanmıyorum
Okaliptüs yağı koklayacaksin güzellik
Karanlık ve uyku çözüm de, uyku olmayınca karanlık ne işe yarar ey bebeksiKaranlık işe yaramaz mi
Bi de buz da koyuyorum ben alnıma falan migrenim tuttugundaYa bende olmama ihtimali yok, b.k yağı bile olabilir evde hatta benim kadar olmasa da boş işler müdürü biri daha var evde
Enterledıgınde korkmasak bariBrokolis hatun şu an hunharca sana destan yazıyor gibi hissediyorum