- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.441
Uwww aşırı çekici, femme fatale bir hatunsun demekBen hügodaki cadı sila bkz; Eki Görüntüle 2612119
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uwww aşırı çekici, femme fatale bir hatunsun demekBen hügodaki cadı sila bkz; Eki Görüntüle 2612119
Yavrum bence kadınlar şarap misali. 30lardan itibaren surat olsun tavir olsun iyice oturuyor.Biraz yaslandım be annam, ama yırmı lı yaslarim da guzel kızdım
Ben senden yaprak dökümündeki Cem’in kardeşi elektriği alıyorum bildiğim dizi sayısı zaten 3, tüm tahminlerim bildiklerimden çıktı neyse kiPeki beeeeennnn?????
HahshsgsgsgsgsgsgshshhdhssBen senden yaprak dökümündeki Cem’in kardeşi elektriği alıyorum bildiğim dizi sayısı zaten 3, tüm tahminlerim bildiklerimden çöktü neyse ki
Yasak Elma'daki Zehra?Peki beeeeennnn?????
Daha Brokolis bızı benzetcek birilerineBenim tahminden sonra Brokolis blok-olis oldu sanırım
Bence hatunu arastiriyo, güzel bir şeye mi benzettin onu diyeBenim tahminden sonra Brokolis blok-olis oldu sanırım
Ben senden yaprak dökümündeki Cem’in kardeşi elektriği alıyorum bildiğim dizi sayısı zaten 3, tüm tahminlerim bildiklerimden çıktı neyse ki
Zehra ya benzemiyorum ama o zayıflığa benzemek istiremYasak Elma'daki Zehra?
Sedef Avcıydı galibaZehra ya benzemiyorum ama o zayıflığa benzemek istirem
Cem in kardeşi kim bilmiyorum ama pek minyon değilim dvajbabs
Gözüm iri dudaklarım dolgun diye anlatıyorum simdiasjabskjbas!jxbskjb
EvetSedef Avcıydı galiba
Evet Sedef avcıydı adı, helal annacanSedef Avcıydı galiba
Ay onunda kocası çok yakışıklı. Kivanc Kasabalı yani Cem
Kıvanc lar hep oyle be annam..Ay onunda kocası çok yakışıklı. Kivanc Kasabalı yani Cem
Daha Brokolis bızı benzetcek birilerine
Peki masterchefteki Kıvanç icin ne diyorsun yanginimKıvanc lar hep oyle be annam..
Beni de beni de beni deeee benzeetSenin Venüs Mars ucgendi sanırım olumlu bı acı vardı demiştim zaten hoş hatundur diye cekicisindir
Bende karadeniz kızı imajı yaratmıştın böyle sivri dilli hareketli heyecanli
Demet Evgar i yazmissin cidden senin hissettirdigine benzer bir profil bence
O da erkek bir yerde....Peki masterchefteki Kıvanç icin ne diyorsun yanginim
Beni de beni de beni deeee benzeet