- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.421
Bize!Dayanamadım özelden kendimi ifsaladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize!Dayanamadım özelden kendimi ifsaladim
Nerden bildin daha once konustuk mu bunuSarışın, renkli gözlü, beyaz tenli
Sihirli küremden baktımNerden bildin daha once konustuk mu bunu
Bence sen adım gibi eminim sarışınsın öf tamam bildiğim yerden söyledim peki kabulBendenkimseyebahsetmeyin sence ben nasılım
Icgudulerın saglam...Sihirli küremden baktım
Agsgsgs bırıne benzet dedim askı memnu nihalin kankası kız gıbı agsgsgsgBence sen adım gibi eminim sarışınsın öf tamam bildiğim yerden söyledim peki kabul
Icgudulerın saglam...
Ulan Anna abshhashhshs bende diyorum nokta atisi yapılmaz
Koyup iletimi sonlandirabilirdim ama yalan soylemicem. Evet daha önce buraya yazmıştın
Sen, Aybuke pusat a benziyorsun bence.Peki beeeeennnn?????
Kız bir kere lisede öyle bir nokta atışı yapmıştım ki millet adımı kara büyücüye çıkarmıştıUlan Anna abshhashhshs bende diyorum nokta atisi yapılmaz
Valla bende artık Icgudulerını kullanacaktıö sence nolcaklarlaKız bir kere lisede öyle bir nokta atışı yapmıştım ki millet adımı kara büyücüye çıkarmıştı
Buldum, yasemin kay allen merhametteki cırmak yaniAgsgsgs bırıne benzet dedim askı memnu nihalin kankası kız gıbı agsgsgsg
Yaaa sende burcın terzıofgluBuldum, yasemin kay allen merhametteki cırmak yani
Bence Eda Ece...Agsgsgs bırıne benzet dedim askı memnu nihalin kankası kız gıbı agsgsgsg
Sen, Aybuke pusat a benziyorsun bence.
Ben hügodaki cadı sila bkz;Yaaa♥ sende burcın terzıofglu
Zaten fıstık gibi bir hatun olduğunu canı gönülden hissediyordum hep ❤Hemen soyluyorum cevremdekı herkes demet evgar diyor ama eda ece ve yasemin cok guzeller onlara benzemekte isterdim
Biraz yaslandım be annam, ama yırmı lı yaslarim da guzel kızdımZaten fıstık gibi bir hatun olduğunu canı gönülden hissediyordum hep ❤