- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.381
Sakın düşme bu yola sen de sakın bakValla mı. Alısmıssındır ozaman sen.
Bitane alayım diyorum ama giyemezsem....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın düşme bu yola sen de sakın bakValla mı. Alısmıssındır ozaman sen.
Bitane alayım diyorum ama giyemezsem....
Niye ne belki abıye altına giymistırAyrıca bu etiketten annayı çıkar hemen, hakaret sayarım onun adına
Rahat ettin miGiydim bebeğim
Eksiledim ve pişman deyilim hiçNiye ne belki abıye altına giymistır
Fark ettim shshsgsgsgsgsgagsgsgsg bebeyimEksiledim ve pişman deyilim hiç
Ilk giydiğim an rahatsız ediyor ama zaman gectikce alışıyorum.Rahat ettin mi
En cokta yazın lazım oluyor aynen. Dur bakalım bu sene saglıkla atlatalım su gunlerı bende denıycem.Ilk giydiğim an rahatsız ediyor ama zaman gectikce alışıyorum.
Fakat sıcak gunlerde su gibi oluyorum, terkediyor bebisim
Anna hiç kilo fazlası olan bir kadın enerjisi almadım senden ben yafrumIlk giydiğim an rahatsız ediyor ama zaman gectikce alışıyorum.
Fakat sıcak gunlerde su gibi oluyorum, terkediyor bebisim
Bende senden almamıştım?Anna hiç kilo fazlası olan bir kadın enerjisi almadım senden ben yafrum
La o kadar kaslı bebelerle bulusuyoz, mikemmeeel gorunmeliyiiim dimiAyrıca bu etiketten annayı çıkar hemen, hakaret sayarım onun adına
Sen sapuk deyilsin ok ve zaten benim de kilo fazlam yok korse giyiyorum diye beni obez sanacaklarO değil de ben sapıh değilim ablalarım Hepsi şakacık bunların sadece
En cokta yazın lazım oluyor aynen. Dur bakalım bu sene saglıkla atlatalım su gunlerı bende denıycem.
Ah işte benim yangıntoşum hiç yanılmaz 1-2 kilo fazlam var, o da aksi gibi simit oldu döndü banaBende senden almamıştım?
Korseli halimi özelden yüzümü kapatıp atabiliremAnna hiç kilo fazlası olan bir kadın enerjisi almadım senden ben yafrum
Ben genelde salas seyler giyiyorum zaten ama, bazen boyle dar elbiseler begenıyorum of kim ugrascak dıyıp vazgecıyorum.Onu giyecegine abiye altına bence hiçbir şey giyme yazın insan üstündeki incecik şeyi bile atası geliyo
Wu huuu, anna bu gece ne kadar mutaasıpsa brokolis de o kadar cesur itiraf edin hesapları takas mı ettiniz siz ters köşe gibilerdenOnu giyecegine abiye altına bence hiçbir şey giyme yazın insan üstündeki incecik şeyi bile atası geliyo
Wu huuu, anna bu gece ne kadar mutaasıpsa brokolis de o kadar cesur itiraf edin hesapları takas mı ettiniz siz ters köşe gibilerden
Anna yuzunu de gorelımKorseli halimi özelden yüzümü kapatıp atabilirem
Sabahtan beri bunun için uğraşıyordum, hedefe ulaştınız sesi geldi yandextenKorseli halimi özelden yüzümü kapatıp atabilirem