- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.361
Bacak pek erimeden totosu erimemis mi yav
Nasıl bı program vermiş ki acep Toto diklesip sıkılaşacağına duzlesmis
Ben mi yanlış görüyorum kizlar
1numara aynı ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak pek erimeden totosu erimemis mi yav
Nasıl bı program vermiş ki acep Toto diklesip sıkılaşacağına duzlesmis
Ben mi yanlış görüyorum kizlar
Tam değil yarı çıplak senin nicki görmedim zaten anna sandım fötöyü atan en sevdiğim sıvamadaki kabiliyetimdir
İftira team işbaşında hakaret kabul eder anna kendine o vücudu zatenAsdfgsaf annaaaa kkooss kavgada vaarrr M Meredith Grey
1numara aynı ben
Tam değil yarı çıplak senin nicki görmedim zaten anna sandım fötöyü atan en sevdiğim sıvamadaki kabiliyetimdir
Hiç beni tanıyamamışsın Bendenkimseyebahsetmeyin hıhAsdfgsaf annaaaa kkooss kavgada vaarrr M Meredith Grey
Ben gene o ayva gobegımı pek sevmiyorum sevsem miBen 1 numarayı daha çok beğendim zaten karnını içe çekse 2deki gibi olur Toto ve memede erimemiş olur
Hiç beni tanıyamamışsın Bendenkimseyebahsetmeyin hıh
Ben cıbıldak foto atacak olsam kaslı maslı herkül gibi heriflerinkini atarim ki
Anna kadın nüsü dedik sen konuyu nasıl kas’a getirdin aniden yineHiç beni tanıyamamışsın Bendenkimseyebahsetmeyin hıh
Ben cıbıldak foto atacak olsam kaslı maslı herkül gibi heriflerinkini atarim ki
Ben gene o ayva gobegımı pek sevmiyorum sevsem mi
Gece oldu ya beyin farklı çalışıyor malum, vitamini de çaktım mood düz duvara tırmanmacalarAnna kadın nüsü dedik sen konuyu nasıl kas’a getirdin aniden yine
Korse hıc giyemiyorum bılıyo musunSev bence canın sıkılınca içine çekersin oldu da bitti
Anna kadın nüsü dedik sen konuyu nasıl kas’a getirdin aniden yine
Korse hıc giyemiyorum bılıyo musun
Hayatinda hıc korse giydin mı
Bize ayak uyduruyor ama aklı kasta diyorsun kasantinaya girdi ya hu yazıktırAnna o noktada zaten hep. arada başka şeylerden bahsediyo sadece
Ben çok giyerim, çeşit çeşit vardır her modelden hem de. Haa dersen ki hayat nasıl korseyle, öldürmüyor hamdolsun ölüm gibi bir şey oluyor ama
Valla mı. Alısmıssındır ozaman sen.Ben çok giyerim, çeşit çeşit vardır her modelden hem de. Haa dersen ki hayat nasıl korseyle, öldürmüyor hamdolsun ölüm gibi bir şey oluyor ama
Ayrıca bu etiketten annayı çıkar hemen, hakaret sayarım onun adına
Giydim bebeğim