- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.321
Ah ah eski mesleğimi özledim. Her an geri dönüş yapabilirim galiba
Emeğimin olduğu pastişlerden biri olur kendileri..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wu huuuu, cidden çok güzel yapıyormuşsun, ben de pastacıyım diyince ismekçi pastacılardan sanmıştım seni ama bozuntuya vermedim hiçEki Görüntüle 2612067
Benim ilk okuduğum bölüm gastronomi ve mutfak sanatlarıydı tontişim.Wu huuuu, cidden çok güzel yapıyormuşsun, ben de pastacıyım diyince ismekçi pastacılardan sanmıştım seni ama bozuntuya vermedim hiç
Bende becerikliyimdir kursa gitmek istiyorum eğit beni annaaaaaEki Görüntüle 2612067
Gel yanıma bebeeem mutfagimda her şeyi öğreteyim sana ❤Bende becerikliyimdir kursa gitmek istiyorum eğit beni annaaaaa
Çok merakım var ya benim neden biraktinki çok zevkli bence parasıda ıyiGel yanıma bebeeem mutfagimda her şeyi öğreteyim sana ❤
Geleceğim kuzum sevgilimin kardeşiyle film izliyoruz telefonu elime alamıyorum bir türlü.C -Cheryl Blossom Gelmeyecek galiba umarım girer ya özledik
Doğum günün kutlu olsun Nisan güzeli benneyanginlargordumAaaa bebek C -Cheryl Blossom onun banı açılmıştı sanki, onsuz kutlama olur mu hiç yah huuu koş cherly benneyanginlargordum doğmak üzere kutlamadayız
Daha ban yemem herhalde, cahile laf anlatmakla uğraşamayacağım, bende sizi çok özledim.C -Cheryl Blossom kuzum hoşgeldin cidden 1 yıldır yok gibi hissettirdin lütfen ban yeme dikkat et
Cok sagol Cheryl cıgım
Hoş geldin bebek, biz erkenden başladık kutlamaya zaten, yetişirsin izle filmini rahat rahat senGeleceğim kuzum sevgilimin kardeşiyle film izliyoruz telefonu elime alamıyorum bir türlü.
Ay ne bileyim öyle kafama esti, sıkıldım bıraktımÇok merakım var ya benim neden biraktinki çok zevkli bence parasıda ıyi
Olsun geldim şuan. Mevzu benneyanginlargordum se önemli değil işimi gücümü bırakırım :)Hoş geldin bebek, biz erkenden başladık kutlamaya zaten, yetişirsin izle filmini rahat rahat sen
Canımınıcı ya Bı ufak kutlama yaptık erken dagıldı herkes roman havası oynarız sanıyordumOlsun geldim şuan. Mevzu benneyanginlargordum se önemli değil işimi gücümü bırakırım :)
4 dakikamız kaldı herkes yeni yaş dileğini de bıraktı, sıra sende ben de grubun Çığırtkanı oldum bee koordinasyon işleri benden sorulur dondi meselelerindeOlsun geldim şuan. Mevzu benneyanginlargordum se önemli değil işimi gücümü bırakırım :)
Olsun ama suprızın annesi sensin?4 dakikamız kaldı herkes yeni yaş dileğini de bıraktı, sıra sende ben de grubun Çığırtkanı oldum bee koordinasyon işleri benden sorulur dondi meselelerinde
Açar bi horon oynarız :)Canımınıcı ya ♥ Bı ufak kutlama yaptık erken dagıldı herkes roman havası oynarız sanıyordum
Bu gidişle de zaten sadece süpris annesi olucam şu hayatta pişman mıyım aslaaaa, güzelleştim doğurmamaklaOlsun ama suprızın annesi sensin?
Sen bizim göz bebeğimizsin öyle deme4 dakikamız kaldı herkes yeni yaş dileğini de bıraktı, sıra sende ben de grubun Çığırtkanı oldum bee koordinasyon işleri benden sorulur dondi meselelerinde