- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.201
Banlı tayfa aramıza katılmış nihayet, birinize uyu dedim diğerinize sus, ama beni dinleyen kimdir ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pasta diyorsun ya aklıma kremşanti geliyor, kremşanti gelince hooop pis pis şeyler geliyorPastaya hayır diyende ne bileyim
Bende yemediğime şaşırdım açıkcası agaghaha böyle bol çikolatalı kremalı güzel bir pastaydı baktım baktım iç çektim ve hayır dedim kovdum ben bıraktım şekeri hamuru dedim bay bay dedim sinirlendiler yememe zaten inceciksin neyin diyeti dedilerde diyet yapmıyorum sadece bıraktım ama kiloda verdim bu vesileyle fdhjdjgPastaya hayır diyende ne bileyim
Ben nimetle fantazi yapmam kız çarpılırım diye korkarım dhshshshPasta diyorsun ya aklıma kremşanti geliyor, kremşanti gelince hooop pis pis şeyler geliyor
Öhöm lafın gelişi pis pis
Şimdi benim canım çekti öyle bi anlattinki gidem kahve yapam cikolata yiyemBende yemediğime şaşırdım açıkcası agaghaha böyle bol çikolatalı kremalı güzel bir pastaydı baktım baktım iç çektim ve hayır dedim kovdum ben bıraktım şekeri hamuru dedim bay bay dedim sinirlendiler yememe zaten inceciksin neyin diyeti dedilerde diyet yapmıyorum sadece bıraktım ama kiloda verdim bu vesileyle fdhjdjg
Hayatımda ilkkrz bu kadar kararlıyım ahahahah şekeri ekmeği keseli 4 gün oldu galiba yada 5 günmü hatırlamıyorum hfhffhhfh cumartesi kendime tatlı yapıcam ödül için jgjfgjgŞimdi benim canım çekti öyle bi anlattinki gidem kahve yapam cikolata yiyem
Banlı tayfa aramıza katılmış nihayet, birinize uyu dedim diğerinize sus, ama beni dinleyen kimdir ki
Ne tatlısı yapacaksın kız karar verdin miHayatımda ilkkrz bu kadar kararlıyım ahahahah şekeri ekmeği keseli 4 gün oldu galiba yada 5 günmü hatırlamıyorum hfhffhhfh cumartesi kendime tatlı yapıcam ödül için jgjfgjg
Ben çaya şeker atmam ama tatlımı cikolata mi yerim ya kız bayılırım yemezsemHayatımda ilkkrz bu kadar kararlıyım ahahahah şekeri ekmeği keseli 4 gün oldu galiba yada 5 günmü hatırlamıyorum hfhffhhfh cumartesi kendime tatlı yapıcam ödül için jgjfgjg
Aşkım ama beni haksız banladılarBanlı tayfa aramıza katılmış nihayet, birinize uyu dedim diğerinize sus, ama beni dinleyen kimdir ki
Ajda bardağa 3 tane atiyom, kupaya 4Ben çaya şeker atmam ama tatlımı cikolata mi yerim ya kız bayılırım yemezsem
bunu canım dhfhddhNe tatlısı yapacaksın kız karar verdin mi
Özelden ev adresi, konum alayım plsbunu canım dhfhddh
Özelden ev adresi, konum alayım pls
Şahane değilmi yeni keşfettim fırınsız yapılıyor mükemmel yahu
Artık şekerin önemi yok ya önemi olmuyor fjjffjfj krizimide atlattım da ay başında tatlı krizine girermiyim diye düşünüyorum jfgjdfhjfghBen çaya şeker atmam ama tatlımı cikolata mi yerim ya kız bayılırım yemezsem
Ben nimetle fantazi yapmam kız çarpılırım diye korkarım dhshshsh
Yapıcağım tatlıda bu heheeh