- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AbooowwwAjda bardağa 3 tane atiyom, kupaya 4
Biraz öyle oldu
Ahahaha ahahahahKiz nimetin israf olmaması önemli diğer konular icin kullanim serbest bence
Ertesi gün burdaydınız, demek ki sonradan dokunmuş birilerineBiraz öyle oldu
Çok güzel dimi sana önerim 2 paket bisküvi ideal 3. paket fazla geliyormuş ben 2 paketle yapıcam hindistan cevizinide 1 bardak ölçekli katarım üzerinde boş çikolata sosu ımmhBen bunu yapmazsam çatlarım
Ay başında ac kurt gibi oluyorum kız ben eve çikolatayı koliyle alıyorumArtık şekerin önemi yok ya önemi olmuyor fjjffjfj krizimide atlattım da ay başında tatlı krizine girermiyim diye düşünüyorum jfgjdfhjfgh
Bende anlamıyorum ya sonradan okuyup raporlayanlari dertleri ne acabaErtesi gün burdaydınız, demek ki sonradan dokunmuş birilerine
Ertesi gün burdaydınız, demek ki sonradan dokunmuş birilerine
DiyetteyizÇok güzel dimi sana önerim 2 paket bisküvi ideal 3. paket fazla geliyormuş ben 2 paketle yapıcam hindistan cevizinide 1 bardak ölçekli katarım üzerinde boş çikolata sosu ımmh
Sırf sinir etmek için ego tatmin etmek için djdjdjBende anlamıyorum ya sonradan okuyup raporlayanlari dertleri ne acaba
Mafya sevgilimiz yok diye ban yedik iyimiO kadar çok mu mafya svgilisi olan evli kadın var ya
Ben size dedim ama dokanmayın işin ucunda sokak mafyası var diyeO kadar çok mu mafya svgilisi olan evli kadın var ya
Egolarina micamSırf sinir etmek için ego tatmin etmek için djdjdj
Polat memati hayranlarıdır onlar fhhfgjfgjfgBen size dedim ama dokanmayın işin ucunda sokak mafyası var diye
Mafya sevgilimiz yok diye ban yedik iyimi
Biz hepsine yazarız dimi mesaj arayıp adam banlatmalar falan ıyi topugumuza sıkmadılarAsfsgag hayır o olanlar neden konu açmıyor ki kendi konularında şikayet ederlerdi
Başkasının konusuna ne karisiyonuz yani
Memati hayranlığı gelişmiş kurtlar vadisi pusu hayranlığından hep bunlar bu ekşınlar ahhahahaO kadar çok mu mafya svgilisi olan evli kadın var ya
Ben size dedim ama dokanmayın işin ucunda sokak mafyası var diye