- 24 Ekim 2019
- 1.383
- 7.544
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.081
Masum ve kaslı adam.. bu daha da tehlikeli madamYok öyle demedi
Gayet masum, üzerinde üniforması varken, kasları halka arz etmezken söylemişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masum ve kaslı adam.. bu daha da tehlikeli madamYok öyle demedi
Biz de yok kahveymiş, yok telveymiş, atmış muratmış konuşuyoruz, burda cevher varmış yah huuuuGüneş te 10 .evde bu da kariyer demek ve 9. Evle kavuşmuş. Felsefik bı işin mi var ya da yurtdisiyla bağlantılı falan kız bu ne demek yaz bana
Ama tabiki sonra o 'sen hastasin ama benim isim var yeaaa, en onemlisi de instada takip edilecek kizlar var' hali zihnimde canlaninca o kasları da foooosss diye eriyor gözümde.Yok öyle demedi
Şimdi spor salonları kapandı, steroid iğnelerini olmaya devam etmiyorsa sönmüştür bile kaslarıAma tabiki sonra o 'sen hastasin ama benim isim var yeaaa, en onemlisi de instada takip edilecek kizlar var' hali zihnimde canlaninca o kasları da foooosss diye eriyor gözümde.
Abdominalleri sönesice
Cin Ali'ye dönsün kunduz.Şimdi spor salonları kapandı, steroid iğnelerini olmaya devam etmiyorsa sönmüştür bile kasları
Sevdim seni hatunCin Ali'ye dönsün kunduz.
Bakkallar bile kapanmıs Anna sabah dokuz aksam dokuz haberiniz olsunŞimdi spor salonları kapandı, steroid iğnelerini olmaya devam etmiyorsa sönmüştür bile kasları
Biz de yok kahveymiş, yok telveymiş, atmış muratmış konuşuyoruz, burda cevher varmış yah huuuu
OhannesBakkallar bile kapanmıs Anna sabah dokuz aksam dokuz haberiniz olsun
Valla az önce annem ciktı kapanmıs dokuzda kapanıyormus artık sabah dokuz aksam dokuzmuıs hepinize duyurulur sigarasız kalmayınOhannes
Kız iyi ki söyledin, sabah 7'de bizim evin yanındaki bakkala gidecektim. Sap sap dönerdim
Ohannes
Kız iyi ki söyledin, sabah 7'de bizim evin yanındaki bakkala gidecektim. Sap sap dönerdim
Şimdi rövanşı al, yorum yaptığın iki kişiden biri de sana fal baksınSikittilar beni yukaridakiler topraklama yapmam lazım
Millet mikroplarını salmadan 2 kova yoğurt alacaktım7 de bakkala niye iniyorsun ya kargalar kahvaltısını etmeden
HahahahahahahahhaMillet mikroplarını salmadan 2 kova yoğurt alacaktım
Şimdi rövanşı al, yorum yaptığın iki kişiden biri de sana fal baksın
Millet mikroplarını salmadan 2 kova yoğurt alacaktım
Yap kahvenı gel?Kız ben korkarım birisinin bana bakmasindan
Ya yaptığım terbiyesiz şeyleri görürse diye
Bize 2 kilo yoğurt 4 gün falan yetiyo, Egeliyim ya çimeni soganla kavur yogurtla ver yerim yaniAhahahaha bari yimirta alsaydın ya asermis gibi sabah sabah yoğurt
Yap kahvenı gel?