- 31 Ocak 2020
- 2.477
- 9.588
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.041
Aslında buraya yazsam ne olur ki ya beni mi bulacak sanki ama insan tirsiyor xfxgcfcffg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birim sohbeti olunca biz dışarda kalıyoruz bebeyim, bizim hiç birimci birimiz olmadı ki cümle gibi cümle kurdum hadi çık içindenBizim basımı kel mi Bendenkimseyebahsetmeyin ıle?
Kız ben teşkilat pesime düşer diye korkup mesleki şeylerini yazmıyorum sacma biliyorum amaAslında buraya yazsam ne olur ki ya beni mi bulacak sanki ama insan tirsiyor xfxgcfcffg
Hadi senin peşine düşsünler de bize yazık ya huKız ben teşkilat pesime düşer diye korkup mesleki şeylerini yazmıyorum sacma biliyorum ama
Kız ben teşkilat pesime düşer diye korkup mesleki şeylerini yazmıyorum sacma biliyorum ama
Seviyorsan bir mesaj at bence bu şekilde Özlem gidermek zor olur gibime geldiBenimkinin çalıştığı yerde olay çıkmış, video falan vardı.
Belki onu görürüm diye 84748 kere izlemiş olmam...
Kız sen 20lik mevzumu bilmiyosun galiba mesaj at dedigine göreSeviyorsan bir mesaj at bence bu şekilde Özlem gidermek zor olur gibime geldi
Hahahahahaha Bendenkimseyebahsetmeyin cocugu bilmediği ıcın msj at diyor, özet mı gecsen o da ogrensınKız sen 20lik mevzumu bilmiyosun galiba mesaj at dedigine göre
Bak benneyanginlargordum topa tutar seni he
Konu bir şekilde 20 lik dediğinize geliyor da, geçmişi nedir necidir ben gayet mavi ekranım o konuda Cehalet suç olmamalıHahahahahaha Bendenkimseyebahsetmeyin cocugu bilmediği ıcın msj at diyor, özet mı gecsen o da ogrensın
Bakalım ozaman msj at diycek mı asasasasas
Evet evet lütfenKizlar doğum haritasında bakmami ister misiniiizz
Ben bu konuyu biliyordum da yirmilik dişe dair pek fikrim oluşmamıştı, vefasız ve hırt olması dışında tabi diyeceksin ki yetmez mi; yeter ama bir de işin sen onun neyine aşık olmuştun ki zaten kısmı var. Onun açılımına dair konunuz varsa alırım bir dalBiraz Bencillik mi Yapsam?
Merhabalar hanımlar, Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum. Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor. Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan...www.kadinlarkulubu.com
Bendenkimseyebahsetmeyin ilk yazdigim şeyi oku olur mu bebisim, konu uzun sürdü bayağı çünkü
Evet evet lütfen
Ilk tanistigimiz zaman öyle olgun, öyle delikanlı, öyle romantik bir imaj çizmişti ki.Ben bu konuyu biliyordum da yirmilik dişe dair pek fikrim oluşmamıştı, vefasız ve hırt olması dışında tabi diyeceksin ki yetmez mi; yeter ama bir de işin sen onun neyine aşık olmuştun ki zaten kısmı var. Onun açılımına dair konunuz varsa alırım bir dal
Bana baksanaKizlar doğum haritasıniza bakmami ister misiniiizz
Ilk tanistigimiz zaman öyle olgun, öyle delikanlı, öyle romantik bir imaj çizmişti ki.
Bi de hulk gibi olunca tabi