- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.101
HahahahahahahaTimam kahveye gerek yok bı şeyler demen için ama usule uyalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahahahahahahaTimam kahveye gerek yok bı şeyler demen için ama usule uyalım
Bize 2 kilo yoğurt 4 gün falan yetiyo, Egeliyim ya çimeni soganla kavur yogurtla ver yerim yani
Haha bilmukabeleSevdim seni hatun
Kahven nerde, hani telveBana fal bakmıcanız mı ya
Kahvem sutluydu ya. Elime baksanaKahven nerde, hani telve
Sen yolla elcağzını aplam, bakayım bir falına hemencek çok Gülşen bubik gördüm kendimi hadi yolla, imece usulü bakarızKahvem sutluydu ya. Elime baksana
Ee benim de haritam gelmedi ama
Bakın gencim, hurma yiyebilecek miyim yiyemeyecek miyim öğrenmek istiyorum ben de
Gülşen bubikin öyle filmi var mıydı bana daha çok ince ince yasemince Gülazer'i hatırlattıSen yolla elcağzını aplam, bakayım bir falına hemencek çok Gülşen bubik gördüm kendimi hadi yolla, imece usulü bakarız
Gırgıriye mi ne vardı ya, sanki ordan aklımda kalmış hatta ordan öğrendiğim bir şarkı da var, “burası bak suadiyeeee, kızlar bir kurabiyeeee” diye sözleri olan gerçi kızlar hiç kurabiye değil bizim burda ama neyseGülşen bubikin öyle filmi var mıydı bana daha çok ince ince yasemince Gülazer'i hatırlattı
Hafızayı kestGırgıriye mi ne vardı ya, sanki ordan aklımda kalmış hatta ordan öğrendiğim bir şarkı da var, “burası bak suadiyeeee, kızlar bir kurabiyeeee” diye sözleri olan gerçi kızlar hiç kurabiye değil bizim burda ama neyse
Adımıza şarkı yazılmış kıskanma senin şarkın yok şarkın yok kiHafızayı kest
Emin mısınnnn ıbraam tatlısesın var diye biliyom benAdımıza şarkı yazılmış kıskanma senin şarkın yok şarkın yok ki
Fal bakıyoruzben geldim konu nedir
Aaaa evet yaaa, bir süre düşündüm biliyor musun, cidden ev hayatı beni mallaştırdı da Resmen var, hem de öyle semt adıyla da değil, bizzat sanaEmin mısınnnn ıbraam tatlısesın var diye biliyom ben
hahahahahaha ama sarkiyi bulamadım neydi hatırlamıyorumAaaa evet yaaa, bir süre düşündüm biliyor musun, cidden ev hayatı beni mallaştırdı da Resmen var, hem de öyle semt adıyla da değil, bizzat sana