- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.021
Bir efsaneyi hatırlayalım kizlar....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir efsaneyi hatırlayalım kizlar....
Ins 20liğe aynisini yapmak nasip olur dermişimLevente ara ara beddua ederim
Sen yapmazsın be hemde gelinlik varken ustunde sgsgsgsgsggsIns 20liğe aynisini yapmak nasip olur dermişim
Niye kızz ummadık taş baş yararmışSen yapmazsın be hemde gelinlik varken ustunde sgsgsgsgsggs
Evet ama sen merhametsız degılsın evlenme teklifine hayır dersin ona ınanırım ama dugun gunu bırakmazsınNiye kızz ummadık taş baş yararmış
Kız aslında merhametsizlikte tavan yaptığım birkaç anım var da taslanmamak icin kendime sakliyomEvet ama sen merhametsız degılsın evlenme teklifine hayır dersin ona ınanırım ama dugun gunu bırakmazsın
Anlat be tas yok dısarı cıkmıyoz nası taslıcaz seniKız aslında merhametsizlikte tavan yaptığım birkaç anım var da taslanmamak icin kendime sakliyom
Biraz daha kalaba olsun burası yavrum başlarımAnlat be tas yok dısarı cıkmıyoz nası taslıcaz seni
Ah aklıma eski bir hurmam vardı sayendeKonuya da serumlu foto atıyormuş hakkımı helal etmem diye patpaya asdfsf
Ah aklıma eski bir hurmam vardı sayende
Geçen sene öylesine çıktığım sevgilimin beni aldattığını öğrenmiştim. Büyük olay çıkartmıştım o zamanki kafamla. Diğer kıza falan da durumu haber vermistim. Kız tam bir varoş mahalle dilberi çıkmıştı o ayrı konu
Neyse efenim bu embesil eski sevgilim bu mevzudan 3 gün sonra hastaneden ekg raporu atmıştı bana, bi de wpdan engelli olduğu icin ınstadan dm olarak atmış
Hangi birimdeydi, burdan söylemek istemezsen ozelden yazsanaMesleği senin 20likle aynıydı Anna asfgsgch
TimamHangi birimdeydi, burdan söylemek istemezsen ozelden yazsana
Hahahahaha Anna ya cok tatlısın anında birim sorman?Hangi birimdeydi, burdan söylemek istemezsen ozelden yazsana
Meraklı melahat olmanın sonuclarindan biriHahahahaha Anna ya cok tatlısın anında birim sorman?