Bende araştırdım internette olan bilgileri kendime not etmistim. buraya yapistirdim
Daha önce botoks yaptırdım memnun kaldım.
Ama mezoterapiyi doktorlar öneriyor ancak henu yaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum.
Çok etkili bir cilt gençleştirme ürünü olan H-100 ve H-100 Plus aşıları, içeriğinde yoğun miktarda bulunan hyaluronik asit, mannitol, vitamin, mineral, amino-asit bileşenleri ile cildinizi besler, bebek cildi gibi yumuşak ve parlak bir cilt görünümüne kavuşturur. H100 , İçeriğindeki hyaluronik asit ile cildin onarılmasını sağlar. Cilde nem ve elastikiyet kazandırır. Yüzde oluşan mimik çizgilerinin ve kırışıklıkların görünümü azaltır. Yüz dokusunun sıkılaşmasını sağlar
.2 veya 3 seans yeterli olabilmektedir. Seans aralıkları ise 2-3 hafta olmalıdır.
Somon DNA, somon balığının spermlerinden oluşan hücre yenileyici içeriğiyle “gençlik iksiri” olarak da adlandırılan cilt gençleştirme yöntemidir. Somon DNA aşısı ile cilt sarkmalarında gözle görülür bir iyileşme olur. Özellikle göz çevresindeki kırışıklıklarda zamanla ciddi azalmalar görülür.
Kiara reju : içeriğindeki Niacinamide sayesinde beyazlatma, nemlendirme ve yaşlanma karşıtı etkilere katkı sağlar. Kiara Reju, cildin derinden nemlenmesini sağlar, cilt tonunu aydınlatır ve ince kırışıklıkları iyileştirir.Kristal Gençlik Aşısı denir, Yüz, boyun, dekolte ve el sırtı yenilenmesi ve gençleştirilmesinde. Ciltteki azalmış olan nemi arttırmak, pürüzsüz ve parlak bir cilt elde etmek için. Cilt tonunun eşitlenmesinde. Göz çevresi ince çizgilerin giderilmesi ve göz altı koyu halkaların giderilmesinde. İhtiyaca göre 15 gün ara ile2- 3 seans uygulanır.
Jalupro V lift. İsviçre menşeili. içerdiği aminoasit, peptidler ve yoğun hyaluronik asit sayesinde cildin nem oranını düzenleme ve kollajeni uyarmada elimizi güçlendiren bir gençlik aşısıdır.Kişiden kişiye değişmekle birlikte Jalupro V Lift Super Hydro etkisinin ortalama olarak 1 yıl sürdüğü söylenebilir. Tek seans uygulandığında da oldukça etkili sonuçlar verebilen Jalupro gençlik aşısının yılda bir kez tekrar edilmesi gerekebilir.
Prime star: Doku yenilenmesinin hedeflendiği her bölgeye uygulanabilir. Yüz (alt ve üst göz kapağı dahil), boyun ve dekolte rejuvenasyonu için uygundur. Yüksek saflık ve kalitede Hyaluronik Asit, PN, Glutatyon ve Aminoasit Kompleks içerir. Konforlu uygulama, yüksek hasta memnuniyeti sunar. Alerjik reaksiyon ve istenmeyen etkilere neden olmaz.Somon DNA PN, Hyaluronik Asit, Glutatyon, Aminoasit Kompleks içerir.
Dorothy gençlik aşısı, yüksek hyalüronik asit içeriği ile 3 seansta, ince çizgilerin azalması, ciltte sıkılaşma, ışıltı ve nem artışı sağlamaktadır. genel kırışıklık görümü pürüzsüz hale getirmeye yardımcı olan ve 1 ml'de 20 mg Hyalüronik Asit içeren hafif çapraz bağlı nem dolgusudur.
Facebotolift, içeriğindeki bileşenlerle cilde kaybettiği nemi ve parlaklığı kazandırır. Lifting etkisi oluşturarak güneş maruziyeti ile oluşan kuru ve mat cilt görünümü tedavi eder. Mimik kaybına yol açmadan mimik çizgilerini azaltır, kollajen üretimini tetikleyerek sarkmaları minimize eder.İspanyol Işıltısı uygulamasının 2-3 hafta aralıklarla 3 seans olarak uygulanması ile elde edilecek etkinin maksimize edilmesi ve uygulamanın kalıcılığının artırılması söz konusu olabiliyor.