ablalarım kardeşlerim yine bendiğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum
22 yaşında gençliğinin elden gittiğini düşünmek ilginc...ablalarım kardeşlerim yine bendiğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum
22 yaşında gençliğinin elden gittiğini düşünmek ilginc...
Sen boyle yaparsan cabuk yaslanırsın ben 26 yasında okulu bıtırdım işe gırdım.Madem gelecegı dusunuyorsun kafanı derse ver madem bukadar endıse edıyordun bır an once test coz burays gırıp vakıt kaybetme doktorada ıhtıyacın yok .Tuyler ıcın kuaföre sır yaptır bunlar sorun degıl adam alırken senın ıcıne bakmayacak herkes evlenıyo bıtlısı bıle dusun yanı :) sen kendını boyle kucumsersen sermaye verırsın adamın agzına kendıne guven.ablalarım kardeşlerim yine bendiğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum
22 yasinda genclik gidiyorsa beni gomsunler ayol
ablalarım kardeşlerim yine bendiğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum
aynı yaştayız, 2 senelık unıversıteyı hala bıtıremedım, senın kadar karalara bağlamadım
birinin hayatına girmesi için illa kpssde atanman mı gerekiyor
istenmeyen tügler için agda jilet vs. gecici çözümleri kullanabilirsin
lazer inanki tamamen yok etmıyor sadece tüglerin çıkış süresini uzatıyor
bence sosyalleşip seni sevecek ciddi düsünecek birini bul
cok fazla yalnızlık bunalımına girmişsin
evlendıkten sonrada kpssyi kazanabılırsın..
çiller bencede hos duruyor olmadı fondoten kullan sürekli buda moralını bukadar bozacak bırsey degıl
aynı sekılde bendede gelecek kaygısı var
sevgılısı, tutunacak bır dalı olmayınca ınsan ders ıs stresiyle bogusuyor
birisi ben yanındayım herseyı hallederız dese rahatlarsın emın ol
Maalesef öyle birini bulamıyorum biriyle konuşuyordum bi kaç ay önce oda ilk buluşmadan sonra bi daha mesaj atmadı sanırım beğenmedi dediğin gibi yalnızlık çektiğim için biran önce iş bulup belki başka bir şehre atanırsam orda biri olur diye düşünüyorum o yüzden bu kadar stres yaptım sanırım
Ahh kuzumm benim çillerini severim.. Yaş almak aynı zamanda tecrübe demek, değişim demek, gelişim demek.. Bir o yaşlara gel bak bir çok konuda bambaşka düşünüyor olacaksın. Bir de abla tavsiyesi olsun seni gerçekten seven bir adam her halinle sever, istese de kusurlarını göremez.. O yüzden sende kusur bulan bir adamı 2 dk bile hayatında tutma..ablalarım kardeşlerim yine bendiğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum
Sen muhtemelen hep böyle yok çillerim, tüylerim, KPSS, yaşım geçiyor gibi takıntıların yüzünden çok ve boş konuşmuşsundur. Böylesi itici oluyor. İlk görüşmelerinde Güleryüzlü, kendine güvenli ol. Kibar kibar hareket et az az konuş. Zarif tavırların olsun. Kafandan geçenleri de belli etme. Herkesin dertleri var elbette ama alnına yapıştırman gereksiz.Maalesef öyle birini bulamıyorum biriyle konuşuyordum bi kaç ay önce oda ilk buluşmadan sonra bi daha mesaj atmadı sanırım beğenmedi dediğin gibi yalnızlık çektiğim için biran önce iş bulup belki başka bir şehre atanırsam orda biri olur diye düşünüyorum o yüzden bu kadar stres yaptım sanırım
Bahsettiğin problemlerden sadece başkaları tarafından görünecek olan çiller. Emin ol kimse rahatsız olmaz senin olduğun kadar. Kıl tüy mevzusu herkeste var onuda zamanı gelince lazer yaptırırsın. Bunları düşünüp saplanıp kalırsan ders çalışamazsın böylece sınavın iyi geçmez atanamazsın
Ve yaptığın planları gerçekleştirecek maddi durumun olmayacak
Sadece sınava odaklan olur mu? Kullanabiliyorsan güneşş kremi mutlaka kullan yeni çiller oluşmaz varolanlarda iyice koyulaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?