- Konu Sahibi petitmathilda
Onceden bi yerde okumustum ama simdi bulamiyorum. Bide bi kac kisiden duyuyodum. Bu konu hakkinda bilgisi olanlar bizi bilgilendirebilir mi? opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimi tutamaarak b konuya maydnoz oluyorum, her duydugunuza inanmayin kardesim, biraz mantik yürütün, böyle bir sacma soruu olamazzzz
Dün kuaförede bir çocuk gördümm..Çocuk 7 yaşlarındaydı saçı nerdeyse boyu kadardı...Doğduğundan beri çocuğun saçını hiç kestirmemişlerrr..90 cm belkide vardı abartmıyorumm..Ama çocuğa gerçekten üzüldümm boynu saçları taşıyamayacak kadar gür ve uzundu...İçimden bu saçlar bu çocuğu bitirir dedim durdumm...çocuğun gerçekten büyümesinde engeller oluşturabileğini düşündümm..Şimdii forumda dolaşırken başlığıı görünce canlı canlı yazayım dedim![]()
Hehe tesekkurler. :) Zaten bu konuyu ben iyice arastirdim , gercekten cok etkilermis.
arkadaşlar valla bazen böyle başlıklar okuyunca çıldırasım geliyor.
şimdi elinize bi makas alın
sonra 3 tel saçınızı 1 cm kadar kesin
canınız yandı mı?
hayır
çünkü saç kökü dışında kalan yerler canlı değildir.
dolayısıylaa ister kestirin ister uzatın saç dibini etkilemez.
saçlarınız ayda 1 cm uzamaya devam eder.
saçlar "hobba çok uzucam ben hadi bu ay 5 sonraki ay 10 cm uzayayım vücudun bütün vitaminciklerini mineralciklerini kullanayım" demiyor
ha diyorsanız ki benim vitaminlerim hep kafama gidiiyiii boyum güdük kalıcak
o zaman kazıtın saçınızı
bakalım uzucak mısınız
ayrıca saçlarımız ne menem proteinler kullanıyormuş ki kemiği engelliyormuş vay be :)
kemikte kalsiyum var saçta keratin ne alaka ya
hayır bir de ben çok araştırdım fln diye burda ahkam kesiyorsunuz ya pek komik oluyorsunuz
nerden araştırdınız acaba kim bilir hangi forumda neresinden uydurup yazdı millet.
ha şimdi hala ikna olmadıysanız kazıtın saçınızıı. "kafamı kazıttım ayda 2 cm uzuyorum yuppi" diye başlık açın. altına da " idrar da sürdüm kafama saça çok faydalı boyum 1.75'e varınca artık kazıtmayı bırakıcam böylece hem gür ve sağlıklı saçlarım hem de selvi boyum olacak"diye mesaj yazın