- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.741
Ben gencim ama kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum aranıza katılamaz mıyım bu durumda
Selam bu arada
kizlar hadi yatak artik herkes yataaaaa:88::88::88::88:
uykucugum deldide :78:
:26::26::26::26:hmmmmcanim benide öyle tanimadigim kisiler ekliyip duruyor ama kabul etmiyorum
galiba arkadas listesini doldurmak isteyenler :97:
jennifers die ama baktimm tanimiyorum:26:eklemedimmkimmiş o :44:
benimde geldi birazdan bilgisayara sarılıp uyuyacağım
hadin osaman pc ye sarilmadan yataga sarilakkk :86:
aa niye öyle dedin canimm
katilabilirsin bu arada ni dimek canim katil tabiii
selammmruhun yaşlanmış senin katılırsın tabii hoşgeldin bizde tam çıkıyorduk ama
iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin tatlı rüyalar Allah'a emanet olun görüşürüz
Bilmem ki hep öyle der öyle hissederim sebebini bilmem
Ben geldim siz gidiosunuz sanırım
bende dolanip cikayim barii iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSINladyevil yarin erken gelll
Bu arada yellowkitty neden kapsama alanı dışında bilen var mı :26:
üyeligini iptal ettirip yeni bir üyelik alicakmis sanirim bende simdi ögrendim baska bi arkadastan :26:
Aa neden ki mesajlarına da baktım kötü hiçbi şey yok şaşırdım :26:
bende merak etmistimmm iyi bir soruuBu arada yellowkitty neden kapsama alanı dışında bilen var mı :26:
:97::97::97::97::97::97::97:üyeligini iptal ettirip yeni bir üyelik alicakmis sanirim bende simdi ögrendim baska bi arkadastan :26:
selammmmmmmmmmmmselammmm ciciler nerdesiniz :87::87::87:
bende baktimm neden kapsama alani disinda diye mesajlarinaAa neden ki mesajlarına da baktım kötü hiçbi şey yok şaşırdım :26:
valla bende bu kadarini biliyorum canim, belkide yeni bir nick almak istiyordur kim bilir, ama bende merak ettim baya
geldüm amma sen gitmisinnngeldünmü sekerüm :86::86:
selammmmmmmmmmm kızlar