Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ne calismasi kiiiiz :87::87::86:

yarına yetiştirmeye çalıştığım bir proje var huuuhh hep tasarım işleri böle uykusuz mu geçer yoksa inadına bana mı geliyor anlamadım.... işte osmanlı tarzında dekore edilen bir otelin tasarım işlerini yapıyorum. yok duvar kağıtları yok kartonpiyerleri yok yatak başları yok menüler falan..... yarın döküme gidicek bi kalıbı özellikle bitirmem gerek o çok acil ama uyumaaak istiyoruuuummmmmmmm..

düzeltiyorum yarın dediğim bu sabah işte

Son düzenleme:

vuvvv zordur o işler Allah kolaylık versin :44:

uuuuu süpermis ya kolay gelsin canim insallah yetistirirsin

saolun bacılarım.....hadi ben kaçtım bi ara yine uğrarım burada olursanız yine döfün beni uykumu açıyo iyi geliye

sakin ol yafrummmmmmmm basardik dövmeye gerek kalmadi aramisa katilmaya sonunda karar verdi

e sonundaaa ammada yalvarttin bizi heeee

ya ben bilmiyordum sen diyince resimlerine baktim ama bilmemki pekte benzemiyorlar sankim :44:
bende baktim alakasi yok oyku digerine 1000 basar
ya ne siddetiiiiii canim ben seni cok sevdimmm biliyosun degilmuuu saka bi yana sana iyi calismalar ALLAH KOLAYLIK VERSIN ... yinee beklerizzzz

iyi geceler lazrailll:2:
ya beni biri arkadas eklemis danimiyom etmiom nie eklemis acep:26:sizide eklemismi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…