-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.721
cok güldüm heee
tamam tamam geldim. öykü bacımın yeni simasını çok yadırgadım
yürü git yoksam bida dovecem sacini basini yolacam haa
hanııım hanııım sana kadına şiddetten dava açarım
hoş sohbetiniz bir yana ben çalışmaya geri dönmem gerek. arada bir uğrayıp iki kelam laf atıyorum kafamı dağatıyorum iyi geliyor.. sizi seviyorum kıslar....
hanııım hanııım sana kadına şiddetten dava açarım
hoş sohbetiniz bir yana ben çalışmaya geri dönmem gerek. arada bir uğrayıp iki kelam laf atıyorum kafamı dağatıyorum iyi geliyor.. sizi seviyorum kıslar....
ne calismasi kiiiiz :87::87::86:
yarına yetiştirmeye çalıştığım bir proje var huuuhh hep tasarım işleri böle uykusuz mu geçer yoksa inadına bana mı geliyor anlamadım.... işte osmanlı tarzında dekore edilen bir otelin tasarım işlerini yapıyorum. yok duvar kağıtları yok kartonpiyerleri yok yatak başları yok menüler falan..... yarın döküme gidicek bi kalıbı özellikle bitirmem gerek o çok acilama uyumaaak istiyoruuuummmmmmmm..
düzeltiyorum yarın dediğim bu sabah işte
yarına yetiştirmeye çalıştığım bir proje var huuuhh hep tasarım işleri böle uykusuz mu geçer yoksa inadına bana mı geliyor anlamadım.... işte osmanlı tarzında dekore edilen bir otelin tasarım işlerini yapıyorum. yok duvar kağıtları yok kartonpiyerleri yok yatak başları yok menüler falan..... yarın döküme gidicek bi kalıbı özellikle bitirmem gerek o çok acilama uyumaaak istiyoruuuummmmmmmm..
sakin ol yafrummmmmmmm basardik dövmeye gerek kalmadi aramisa katilmaya sonunda karar verdi
bende baktim alakasi yok oyku digerine 1000 basare sonundaaa ammada yalvarttin bizi heeee
ya ben bilmiyordum sen diyince resimlerine baktim ama bilmemki pekte benzemiyorlar sankim :44:
ya ne siddetiiiiii canim ben seni cok sevdimmm biliyosun degilmuuuyarına yetiştirmeye çalıştığım bir proje var huuuhh hep tasarım işleri böle uykusuz mu geçer yoksa inadına bana mı geliyor anlamadım.... işte osmanlı tarzında dekore edilen bir otelin tasarım işlerini yapıyorum. yok duvar kağıtları yok kartonpiyerleri yok yatak başları yok menüler falan..... yarın döküme gidicek bi kalıbı özellikle bitirmem gerek o çok acilama uyumaaak istiyoruuuummmmmmmm..
saolun bacılarım.....hadi ben kaçtım bi ara yine uğrarım burada olursanız yine döfün beni uykumu açıyo iyi geliye
saolun bacılarım.....hadi ben kaçtım bi ara yine uğrarım burada olursanız yine döfün beni uykumu açıyo iyi geliye
bende baktim alakasi yok oyku digerine 1000 basar
ya ne siddetiiiiii canim ben seni cok sevdimmm biliyosun degilmuuusaka bi yana sana iyi calismalar ALLAH KOLAYLIK VERSIN ... yinee beklerizzzz
iyi geceler lazrailll:2:
ya beni biri arkadas eklemis danimiyom etmiom nie eklemis acep:26:sizide eklemismi:26:
iyi geceler lazrailll:2:
ya beni biri arkadas eklemis danimiyom etmiom nie eklemis acep:26:sizide eklemismi:26:
kizlar hadi yatak artik herkes yataaaaa:88::88::88::88:
uykucugum deldide :78:
kimmiş o :44:
benimde geldi birazdan bilgisayara sarılıp uyuyacağım
hadin osaman pc ye sarilmadan yataga sarilakkk :86:
Ben gencim ama kendimi 70 yaşında gibi hissediyorum aranıza katılamaz mıyım bu durumda
Selam bu arada