Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ben ne olcam bi onu da tahmin et

malatyadan ciktim yolaa hanim ey lorkee elazigda verdim mola delale lorkee lorke oynar bütün kizlar hanimey lorkee lorke lorke lorke lorkeee hanim ey lorkeeeeee

cekti ne olacak simcikkkkksaka ceksede var ewde fistikkk ama ebru aserirse yandinnn

sevmiyomuş zaten

cekmedi canim cünkü ben fistik sevmem
kendisinide aynenn

uuuuu
osaman bakalim benide dogru tahmin ettinmiii görüceeeezzz

yafff kizlar bide adet olursam ozaman göstercem ben size heleee tweetyy sanaaa

:121::121::121::121::121:

murat gili damindan atlayamadimmmdokuldu liralarim toplayamadimmmmO yare mektup yazdım yollayamadımVurmayın arkadaşlar ben yaralıyamEl alem al giymiş ben karalıyam

Hayatını yaşa şükret mevlaya Hiç götüren varmı öbür dünyaya Haydi kollarını kaldır havaya usta Bas bas paraları leylaya Bi daha mı gelicez dünyaya hhoooooppppaaaaaaa

bitane de benden

hop hop hopla çekirge zıp zıp zıpla çekirge benim canım çekirge pıtı pıtı pıtı çekirge

bunu üstüme alindim ama aaaaa

Mr. Lover lover mmmmmmm Mr. Lover lovergirl, Mr. Lover lover mmmm Mr. Lover lover She call me Mr. Boombastic, say me fantastic touch me on me back, she say I'm Mr. Ro .. mantic She call me fantastic, touch me on me back she say I'm ro .. .

Hayatını yaşa şükret mevlaya Hiç götüren varmı öbür dünyaya Haydi kollarını kaldır havaya usta Bas bas paraları leylaya Bi daha mı gelicez dünyaya hhoooooppppaaaaaaa

bitane de benden

hop hop hopla çekirge zıp zıp zıpla çekirge benim canım çekirge pıtı pıtı pıtı çekirge

siselllllllllllllllllllllllllllllerrrrrrrrrrrrrrr ringo ringo siselerrrr camirami dustun lan densiz rakidami icion habersizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleyen: Moderatör:

siselllllllllllllllllllllllllllllerrrrrrrrrrrrrrr ringo ringo siselerrrr camirami dustun lan densiz rakidami icion habersizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

grup olalım grup ben hudut sen haydut, gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa
çok çektim cefa vitamini havuz
ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz
muz gibiyim muz muz

vaaaaay bu süperrdiiii

bak simdi bak bu da bendennn

ama benim adım elvan daltonben gezerim balkon balkongelir de koynuna girerim amakobrayı dolarım boynuna
açın kızlar arayı salıyom kobrayı varooooo

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…