- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.641
mesela gecen gun aklimdan zeynep casalini var ya o geciyordu ne zamandir yok felan die ortalikta sonra magazinde cikmasinmi ben kaldim bide izdivacta bi adam cikmisti dedim kesin taksici adam taksici cikmasinmi ben gene bi kezde ruyamda dielimm adi xxxxx olsun soyadida yyyy diye biri olmus diolardi sabah kalktik oglene kalmadan biri olmus adamin adi xxxx ama soyadi yy degildi ben gene
malatyadan ciktim yolaa hanim ey lorkeeelazigda verdim mola delale lorkee lorke oynar bütün kizlar hanimey lorkee lorke lorke lorke lorkeee hanim ey lorkeeeeee
cekti ne olacak simcikkkkksaka ceksede var ewde fistikkk ama ebru aserirse yandinnn
cekmedi canim cünkü ben fistik sevmem
kendisinide aynenn
uuuuu
osaman bakalim benide dogru tahmin ettinmiii görüceeeezzz
yafff kizlar bide adet olursam ozaman göstercem ben size heleee tweetyy sanaaa
gorusuruz canimmmmcekmedi canim cünkü ben fistik sevmem
kendisinide aynenn
uuuuu
osaman bakalim benide dogru tahmin ettinmiii görüceeeezzz
yafff kizlar bide adet olursam ozaman göstercem ben size heleee tweetyy sanaaa
murat gili damindan atlayamadimmmdokuldu liralarim toplayamadimmmm O yare mektup yazdım yollayamadım Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam El alem al giymiş ben karalıyam
murat gili damindan atlayamadimmmdokuldu liralarim toplayamadimmmm O yare mektup yazdım yollayamadım Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam El alem al giymiş ben karalıyam
gorusuruz canimmmm
ee eger hamileysen ne alacan bana
coştunuz
bitane de benden
hop hop hopla çekirge zıp zıp zıpla çekirge benim canım çekirge pıtı pıtı pıtı çekirge
Hayatını yaşa şükret mevlayaHiç götüren varmı öbür dünyaya Haydi kollarını kaldır havaya usta Bas bas paraları leylaya Bi daha mı gelicez dünyaya hhoooooppppaaaaaaa
bitane de benden
hop hop hopla çekirge zıp zıp zıpla çekirge benim canım çekirge pıtı pıtı pıtı çekirge
gelecegi goremiorum ki tobee ALLAH BILIR NE OLACAGINIben ne olcam bi onu da tahmin et
sevmiyomuş zaten
:121::121::121::121::121:
bunu üstüme alindim ama aaaaa
Mr. Lover lover mmmmmmm Mr. Lover lovergirl, Mr. Lover lover mmmm Mr. Lover lover She call me Mr. Boombastic, say me fantastic touch me on me back, she say I'm Mr. Ro .. mantic She call me fantastic, touch me on me back she say I'm ro .. .
siselllllllllllllllllllllllllllllerrrrrrrrrrrrrrr ringo ringo siselerrrr camirami dustun lan densiz rakidami icion habersizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gelecegi goremiorum ki tobee ALLAH BILIR NE OLACAGINI
IYI BARI SEVMIOMUSSSS
siselllllllllllllllllllllllllllllerrrrrrrrrrrrrrr ringo ringo siselerrrr camirami dustun lan densiz rakidami icion habersizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
grup olalım grup ben hudut sen haydut, gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa
çok çektim cefa vitamini havuz
ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz
muz gibiyim muz muz
kiz bunu okuyunca cikita muz geldi aklima hani öyle bi sarki varya
o zaten
puhaha hic gülecegim yoktu heeee zaten bi an süpheye kapildim acaba o mu diye hakkatende oymus
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86: