- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.661
hangi adamIIIIIIIIIIIII
adı ajdardı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi adamIIIIIIIIIIIII
adı ajdardı galiba
nanee nanne nanee nane nnaaan naannn nane sekeri bu ne bahane sahaneyim sahane bundan sananeeeegrup olalım grup ben hudut sen haydut, gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa
çok çektim cefa vitamini havuz
ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz
muz gibiyim muz muz
Allah bilir tabi ki ben hani tahminen sormuştum
vay sapuuuuukvaaaaay bu süperrdiiii
bak simdi bak bu da bendennn
ama benim adım elvan daltonben gezerim balkon balkongelir de koynuna girerim amakobrayı dolarım boynuna
açın kızlar arayı salıyom kobrayı varooooo
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ooo saten ajdarrrrkiz bunu okuyunca cikita muz geldi aklima hani öyle bi sarki varya
o zaten
Allah seni neetmesin e mi ayy bende sevmiyorum hic :120:
nanee nanne nanee nane nnaaan naannn nane sekeri bu ne bahane sahaneyim sahane bundan sananeeee
vay sapuuuuuk
ooo saten ajdarrrr
iwittttttt
gorusuruz canimmmm
ee eger hamileysen ne alacan bana
nanee nanne nanee nane nnaaan naannn nane sekeri bu ne bahane sahaneyim sahane bundan sananeeee
vay sapuuuuuk
ooo saten ajdarrrr
iwittttttt
millet bana ac demisss inandinmi kiz deliiiimillet bana ac demis inandinmi kizdeliii mal varligim gizlidir soyleyimde yaz deliii iki fabrikam on alti villam yimbes arabam var ne istersen yersen trilyonum var dolarlarim var liralarimmm var var ne istersen yersennnn var var var var gani gani gani ganiii liralarimm var yersennn
yoo hediyemi isterimmmanammmm bunu cvplamayi unutmusummm :86::86:
ne mi alacammmmmm:44::44:
bi öpücük yeter arkime
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
biri bana sapuk mu didi :44::44::44::44: esracim sen duydunmu ben bisey duymadim
millet bana ac demisss inandinmi kiz deliiiimillet bana ac demis inandinmi kizdeliii mal varligim gizlidir soyleyimde yaz deliii iki fabrikam on alti villam yimbes arabam var ne istersen yersen trilyonum var dolarlarim var liralarimmm var var ne istersen yersennnn var var var var gani gani gani ganiii liralarimm var yersennn
biri bana sapuk mu didi :44::44::44::44: esracim sen duydunmu ben bisey duymadim
yoo hediyemi isterimmm
iwitttt ben didimmm esracimda duyduuu
yoo hediyemi isterimmm
iwitttt ben didimmm esracimda duyduuu
bilmem duydum mu
sendee alllldimek dimeeeek sen didiiiiinn al sana hediye nenn al nen alllll
efferimm arkamdan gelllduymuşum
duydum ebrucum duydum
duydu tabiii sapukkkduymussunya tweety öle didi
savas baslasin :
savas baslasin :
sendee allll