Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

hmmm bana sordugunu hatirlayamadim canim belki ben yoktum o gün:KK52:

ya simdi biz 6 ay ciktik ama ailelerimizin haberi vardi bundan sonra istemeye geldiler ve sözlendik 1 sene sonrada dügünümüz oldu:KK1:
yani 6 ay flört, sonra söz 1 sene sonrada dügün böle iste :KK53::KK53:

evet sen yoktun o gün doğru hatırlamışım :KK1:
evlilik teklifi nasıl oldu senin ? :KK52::KK52: kızlara da bunu sormuştum :KK1::KK1: bazen ilginç şeyler çıkabiliyo ortaya :KK51:

evet sen yoktun o gün doğru hatırlamışım :KK1:
evlilik teklifi nasıl oldu senin ? :KK52::KK52: kızlara da bunu sormuştum :KK1::KK1: bazen ilginç şeyler çıkabiliyo ortaya :KK51:

haaa, ya biz simdi TRde benim kuzenin dügününde tanismistik:KK53::KK53:
sonra almanyaya dönünce msnde telde filan konusmaya basladik sonra bulusmalar falan filan derken, bi cafede oturuyorduk orda teklif etmistiii arkadaslarda vardi esim birde muzik ayarlamis muzik esliginde cebinden cikardigi tek tas yüzükle benimle evlenirmisin demisti, nede utanmistim amaaaa:KK53::KK17: iste böyle tuhaf bisi olmustu canim :KK52::KK52:

sonra almanyaya dönünce msnde telde filan konusmaya basladik sonra bulusmalar falan filan derken, bi cafede oturuyorduk orda teklif etmistiii arkadaslarda vardi esim birde muzik ayarlamis muzik esliginde cebinden cikardigi tek tas yüzükle benimle evlenirmisin demisti, nede utanmistim amaaaa:KK53::KK17: iste böyle tuhaf bisi olmustu canim :KK52::KK52:

vuvvv güzelmiş seninkide :KK34::KK34:
Allah mutluluğunuz ömür boyu daim etsin canım gün geçtikçe sevginiz, saygınız, güveniniz kat kat artsın Aminnnnnn :KK71:

Allah bize de nasp etsn o günleri... ne güzell:nazar:

X