- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.121
selam kızlarrr nasılsınız?
selam canim iyiyiz sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrr nasılsınız?
selammmmm iyiyiz çok şükür sen
neyse bakalim bende kacayim artik herkeze iyi gecelerrr görüsürüz kizlarrr
bnde iim cok şükür canm sıkıldı kkya bakim dedim
görüşürüz canım bende çıkıcam birazdan sabah erken kalkmam lazım Allah'a emanet ol iyi geceler görüşürüz Allah rahatlık versin
bakın bakın neler var neler
bilmem mii düğün dolayısıyla uzun süredir ayrı kaldım ama döndüm artık:)
aa evlendin demek mutluluklar Allah mutluluğunuzu daim etsin
yaşın kaçtı sorabilir miyim?
amiiin hepimizin inşallah.25 yaşındayım yarın bugün tam 1 ay oldu evleneli.sen evlimiisn peki?
yok canım değilim evde kaldım ben evlenmeyi pek düşünmüyorum ama hayırlısı diyelim :)
hayırlısı tabiii Allah doğru insanla karşılastırsın inşallah...
amin canımm çok teşekkür ederim sizde nice nice 1 aylara 1 senelere
ben çıkıyorum iyi geceler Allah rahatlık versin görüşürüz tekrar bekleriz yine sohbetimize
tweety ciktimi nereye kaybolduu?:44::44::44:
sanada Allah iyilik versin canım yorma kendini bu kadar :) havadan sudan kaynatıyoduk bizde
çıkmamıştır başka konulara takılıyor sanırım :)
çıkmış tweety :44::44::44:
evetttttt :44::44::44::44:
bencede yeter
senin duruma döndü bu olay :44: sanırım internetinde bir sorun çıktı yoksa o da söylemeden çıkmazdı.:44:
selam kizlarrr sagolun merak etmissiniz benibaska yerde oyunlara bakarkene mecburen bisey yazmadan ciki verdimmm kocis istedide llaptopuuubi kac zaman girmeyebilirimmmm kendinizee iyi bakinnn hoscakalinnnn ALLAHA EMANET OLUN
uzun süre gelmiceksin biliyorum
selammmmm tatile gidiyoruz tr ye ondan giremem belki dedimmm ebrusummm hoscakalinnngelince gorusuruzzzzkendinizee iyi bakin ALLAHA EMANET OLUNN KIZCELERRRRRRRRRRR
ESRAAA,EBRU,YUMUUUU,IKIZ ABLAAA,CHILEq HOSCAKALINNNNN
selammmmm tatile gidiyoruz tr ye ondan giremem belki dedimmm ebrusummm hoscakalinnngelince gorusuruzzzzkendinizee iyi bakin ALLAHA EMANET OLUNN KIZCELERRRRRRRRRRR
selam kizlarrr sagolun merak etmissiniz benibaska yerde oyunlara bakarkene mecburen bisey yazmadan ciki verdimmm kocis istedide llaptopuuubi kac zaman girmeyebilirimmmm kendinizee iyi bakinnn hoscakalinnnn ALLAHA EMANET OLUN