Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

saol canımmm değdi değdi o kadar çalıştığıma buralara bile uğramadım düşün yani
bende sizi çok özledim hasret bitti sayılır bundan sonra daha sık buralardayım

iyi bari bol bol görüsürüz ee degisiklikler varmi hayatinda manita yaptinmi kendine
universite asklari filan

kiz sana kim hemen evlen dedi
okul arkadasi canimmm

eğer hayatıma biri girecekse onu ciddi bir konumda düşünürüm onun için evlenmiycem dedim
ahh ahh bu devirde aşk, sevgi mi var 3-4 ay çıkıp hadi sıkıldım ayrılalımlar konuşuluyor bunlar bana göre değil be canım onun için ben umudu kestim

seni bir kere daha takdir ettim :13:
hergun kk da neler okuyoruz walla bu devirde kimseye guvenilmiyor Hakkinda hayirlisi olsun canim

esra pro olmak istermisin ben ve ikiz abla,makara kukara ve bir cok kisi pro oldu pro kartin parasiyla tekerlikli sandalye aliniyor 1 tane aldik katilim oldukcada almaya devam edilecek pro kart 30 tl arti kargoyla 35 tl yaninda parfumde hediye almak istemezmisin:26:

aa almak isterim tabii yardımım dokunursa mutlu olurum

canımm ben çıkıyorum yarın erken kalkmam gerek bu konuyu daha detaylı konuşalım seninle pro kart için yarın Allah rahatlık versin iyi geceler

Son düzenleme:
canımm ben çıkıyorum yarın erken kalkmam gerek bu konuyu daha detaylı konuşalım seninle pro kart için yarın Allah rahatlık versin iyi geceler

tamam canim :) iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...
PRO KART icin ben makarakukaraya mesaj atacagim alacagini soylicem o seni daha iyi bilgilendirir canim cok tessekur ederim duyarliligin icin

Son düzenleme:
merhaba esramm nasılsınn bakalımm tatil,n başladımı..dersleri nasıl tammaladın varmı kırıkkkk bişiler:) eminimki senin gibi zeki bi kızda böyle kırıklar mırıklar olmaz:)

hadii bakalımmmmmm dön artık yuvana sözzz bende babanda bişi yapmıcazzz dönn kızım :))
müge hanımm hep bu twety_ytewt in başından çıkıyor bunlarrr esramıı kötü yola bulaştırıyorrrr....şıkayetciyimmm.:)
bırakkk esranın peşiniiiii onun yerine benim peşime takıl

hadi be ordannn hanimm hanimmm e leri eksikk yazmisinnnn asil ben senden sikayetciyimmm iftira atiyorsun banaaa yalanciiiiiiiiii

hadi be ordannn hanimm hanimmm e leri eksikk yazmisinnnn asil ben senden sikayetciyimmm iftira atiyorsun banaaa yalanciiiiiiiiii

yine kavgamı ediyorsunuz...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…