Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

Güzel yeni yıl dileklerinizde beni de unutmadığınız için çok teşekkür ederim sevgidemir ve ikiz ablacım :KK71: :KK70:

bu da size hediyem :KK1::KK1:
Ömrünüzün çikolata tadında geçmesi dileğiyle...

$113234200014ee1c961a8734.jpg

Son düzenleme:
Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..​

canımm esramm nasber nasılsınnnn öpüorum senii özledik valla hoş sohbetiniiii:KK43:

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..​

canımm esramm nasber nasılsınnnn öpüorum senii özledik valla hoş sohbetiniiii:KK43:

seninde mutlu olman dileğiyle yeni yılın sağlıklı, mutlu, huzurlu geçsin inş. :KK19:
iyiyim canım 2 hafta sonra daha da iyi olacağım sömestr tatilim başlıyor :KK9: sen nasılsın? bende sizi özledim 2 hafta sonra buralarda olurum bol bol sohbet ederiz :KK53:

yeni yiliniz kutlu olsunnnn saglikli mutlu huzurluuu nice yillaraa hersey gonlunuzce olsunnnnn:KK16::KK16:

twetyyyycim seninde yeni yılın kutlu olsun canım sağlıklı, mutlu nice nice yıllara özellikle yeni yılda inş. bebiş haberini alırız :KK49: :KK19:

biraz geç oldu ama idare edin artık anca gelebildim :KK1::KK1:

seninde mutlu olman dileğiyle yeni yılın sağlıklı, mutlu, huzurlu geçsin inş. :KK19:
iyiyim canım 2 hafta sonra daha da iyi olacağım sömestr tatilim başlıyor :KK9: sen nasılsın? bende sizi özledim 2 hafta sonra buralarda olurum bol bol sohbet ederiz :KK53:

twetyyyycim seninde yeni yılın kutlu olsun canım sağlıklı, mutlu nice nice yıllara özellikle yeni yılda inş. bebiş haberini alırız :KK49: :KK19:

biraz geç oldu ama idare edin artık anca gelebildim :KK1::KK1:
INSALLAH CANIMMM:nazar: sagol iyi dileklerin icin:KK16:
özledikk tabii :KK19: selammm :KK3:

selamm canim bi denk gelemedikkk neyse tatilinde gorusuruz:KK3::KK3:

X