Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ya ben tam izlemedim ama en son gördügümm hani Can varya Eysanin oglu o büyümüs oluyor, ve bi eve gidip kapiyi caliyor kapiyada bi adam cikiyor ama kim oldugu belli degil ordada bitiyor yani böyle bi sacma finaldi :44:

offfffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:

bana bak cekirgeme emir vermiyim simdi gelsin seni yesin diyeeee:KK22::KK22:

ezele benziyordu ama :44::44:
bizi resmen düsünsünler diye mi öyle bi final yaptilar acep :KK37:

bunu üstüme alindim öyle olsun :KK19::KK19::KK60::KK60:

aşk olsun ebrucum ben seni de çok sevdim ve bu topikte tanıştığım tüm arkadaşları çok sevdim iyi ki varsınız:KK71::KK71:

bu degil tabi ben sana son kismini soledimmm:KK60::KK60::KK60:

anladım zaten ama sonu saçma btmiş :KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60:

offfffffff kızlar internette bir sorun oldu..düştü bir daha giremedim...kafayı yiyecektim az kalsın............:84::84::84::84:

yaa sorma son bi kac gündür kkya her girisimde bende düsüyorum, baska sitelerde olmuyor sadece kk da:44::44::KK53:

kızlar şuanda ne izliyosunuz tvde???

ben bisey izlemiyom valla esim bi film izliyo:44:

bana bak cekirgeme emir vermiyim simdi gelsin seni yesin diyeeee:KK22::KK22:

ezele benziyordu ama :44::44:
bizi resmen düsünsünler diye mi öyle bi final yaptilar acep :KK37:

bunu üstüme alindim öyle olsun :KK19::KK19::KK60::KK60:
hamam bocegimi yollarim her yere yumurtlar...ayrica bitlerimide saalarim uzerineee alin alin sevmion beni bitlenn:KK1::KK1:
kafasini elleyis sekli ezelindi ama boyu kisaydi ama yuzukteki zehri icti ezel o zehirde ne ariosa orda ne saacma fener neyin nesiydi insan bi yuzunu gosterir kim oldugunu bilek:KK47:
heee her yeri bitler götürsünnnn:KK53::KK53::KK53:

iyidir kızlar...sıcaktan uyku tutmayan bir İzmir gecesinde burada vakit geçirmece.....:KK71:

izmir çok sıcaktır şimdi gerçi istanbul'un da bir farkı yok :))

hoşgeldin tekrardan :))

bana her şey yakışır açık ama kimse izlemiyo :KK1::KK1:

bende de oluyor:26:
mühürlü güller sen?
bana dedi onu ben anladim :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK60:
beni sevmemis olanlar bitlensin :63::63::63:
aşk olsun ebrucum ben seni de çok sevdim ve bu topikte tanıştığım tüm arkadaşları çok sevdim iyi ki varsınız:KK71::KK71:

:63::63::63::63::63:

anladım zaten ama sonu saçma btmiş :KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
yaa sorma son bi kac gündür kkya her girisimde bende düsüyorum, baska sitelerde olmuyor sadece kk da:44::44::KK53:

ben bisey izlemiyom valla esim bi film izliyo:44:
bendeeee dusuomm:18::18::18:
kolumu kirdim duusupp:KK60::KK60:

hamam bocegimi yollarim her yere yumurtlar...ayrica bitlerimide saalarim uzerineee alin alin sevmion beni bitlenn:KK1::KK1:
kafasini elleyis sekli ezelindi ama boyu kisaydi ama yuzukteki zehri icti ezel o zehirde ne ariosa orda ne saacma fener neyin nesiydi insan bi yuzunu gosterir kim oldugunu bilek:KK47:

heee her yeri bitler götürsünnnn:KK53::KK53::KK53:

öylemiiiiii bende cekirgemi üzerine ziplattiririm :KK60: seni ham yapar ham :KK53:
yaa onu bunu birakta 3-4 gündür evde bi ses vardi böyle VIIIK diye öten sabaha kadar uyuyamadim korkudan ama nerden geldiginide anlayamadim bi türlü sesi yankilaniyordu cok korkmustum be böcek falandir diye neyseki sonra esim aradi taradi ve bulduuuuu ve inanmicaksiniz ama o öten pili bitmek üzere olan bi alarmmis :KK60::KK60::KK60:
alarmi aldim elime sinirden yerden yere carptim be, kac gün korkudan uyutmadi beni, yahu hem alarm öylemi öter onuda bilmiyom alla alla yaaa:44:

X