Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

çocuksuz olmuyo.evin neşesi onlar.bi gülüşleri dünyaya değer ya...
sadece bekarlığı doya doya yaşayıp öyle evlenilmeli bence...ben evlendiğim için pişman değelim mesela ama erken evlendim 18 yaşında.çocukluktan kadınlığa geçiyosun hemen..
evlilik yaşı bi bayan için 30 ideal bence

ama bu seferde evde kalmis bu kiz diye milletin agzini susturmaya calis :KK60::KK60::KK60::KK60:
saka bi yana cok haklisin canim, bende erken evlendim 19 yasimda, pisman degilim ama keske önce doya doya bekarligimi yasasaydim dediim günlerim oluyor, aslinda ailemden uzak kalmasam demezdim belki ama uzak kalinca insan özlüyor ordaki arkadaslarini v.s.:KK43:

bencede erken yaşta evlenmemek lazım..bende 21 evlendim..ben evlendiğim zaman normal bir yaştı..ama şuanki aklım olsa enaz 25 i beklerdim............:96:

ama bide şu yönden düşünmek lazım benim çocuğum 10 yaşına gelince ben 40' kıma merdiven dayamış olmamalıyım onun evlendiğini görebilmeliyim onun için erken evlenmek bi yandan iyi :))

daha bi kere yedim ama marketlerde bulamadim tr marketinden almistik digerlerinde yok:KK43::KK43:

eferimmmm:KK1:

:KK1::KK1::KK1:

bende bilmiyom :KK53::KK53:
yok yok biliyom alicaksin bi erik tohumumu fidanimi artik neyse ekiceksin balkonuna veya bahcene al sana erik agaci :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK37: ne kaaa sacma konustum :KK37:

bencede :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tabi bu arada eriği yemek için kaç sene bekmemiz lazım..:))))).tohum fidan olucak fidan ağaç olacak ağaça büyüyüp erik verecekde oooooooo
ay böyle yazınca aklıma çocukluk şarkısı geldi ....tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlar ormana dönmeli yurdumda ....yuvadır kuşlara örtüdür toprağa can verir doğaya ormanlar yurdumda...............:KK52::KK52:

ama bide şu yönden düşünmek lazım benim çocuğum 10 yaşına gelince ben 40' kıma merdiven dayamış olmamalıyım onun evlendiğini görebilmeliyim onun için erken evlenmek bi yandan iyi :))

:KK1::KK1::KK1:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bilmiommmbilenler bilmeyenlere anlatsinn ebru senin yaptigin tarifle erigi bi 4 sene sonra yerikkk:KK60::KK60:
evet yaaaa o da var, gecenlerde kayisi agaci aldim balkon icin, adam ne desin bi 3 sene sonra yersiniz artik diyo:KK53: olsun ben yinede aldim :KK56:

tabi bu arada eriği yemek için kaç sene bekmemiz lazım..:))))).tohum fidan olucak fidan ağaç olacak ağaça büyüyüp erik verecekde oooooooo
ay böyle yazınca aklıma çocukluk şarkısı geldi ....tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlar ormana dönmeli yurdumda ....yuvadır kuşlara örtüdür toprağa can verir doğaya ormanlar yurdumda...............:KK52::KK52:

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

evet haklısın bu yönden ...mesela oğlum askere gidince ben daha 40 yaşında olucam :KK52:

ne kötü bir duygu yaa benim teyzemde yeni doğum yaptı şuan kendisi 38 yaşında 10 yaşına gelince kızı kendisi 50sine merdiven dayıycak Allah gecinden versin ama belki evliliğini bile göremiycek:KK50: biliyosun yeni nesil gençliğin evlilik anlayışı yok bir gün ötekinde bir gün ötekinden gezinip gezinip duruyolar çok yazık yaa böyle bir dünyaya da çocuk getirmek çok üzücü bir şey onu kollamak, sahip çıkmak çok önemli şu yıllarda:KK50:

X