- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.081
günün bombasini patlatiyorum...yemege misafir cagirdimmmda simdi kendimce bi menu olusturdum...menum soyle;
mercimek corbasi
taze fasulye
et sote
yaprak sarmasi
kiymali makarna
bulgur pilavi
eriste manti
havuc salatasi
salata
cacik
tursu
irmik tatlisi...sice nasil...yaprak sarmasini aksamdan sararim corba tatli havuc salatasi taze fasulyeyi cacigi sabahtan yapsam kalanlarida iftara yakin yapsam yemeklere bisey olurmu acaba...tatlari degisirmi...:18:
kadir geceniz mübarek olsun...
öncelikle tebrik ederim
canım yaprak sarmanı sar ama pişirme benim annem öyle yapar sabahta koyarsın pişer. bide makarna ve pilavdan bir tanesini yap ikisi bir arada olmaz bence makarna yapma bulgur pilavı yap sadece cacık da gereksiz havuç salatası zaten yoğurtlu yinede sen bilirsin ama ben fikirlerimi söyledim
seninde canım Allah dualarımızı kabul, günahlarımızı affetsin inşAllah Aminnnnnnnn.
AMINNNNNo zaman cacik yerine hazir kompostolardan alayim...ne dersin:26:Sonra demesinler hersey hazir die salatada hazir olacak tursuda hazir:26:kiz deli bende fikir almak icin yazdim ayip ettin butun onerilere acigim
sen sevmesendee olur :) boswer ben irmik tatlisini yaparimmmo zaman menüyü şöyle yap bana kalırsa ;
mercimek çorbası
taze fasulye
et sote
yaprak sarma (et sote ve yaprak sarma bide pilavı büyük servis tabağında servis edersin 3'ünü bir arada zaten 3'ü de susuz annem öyle yapar)
bulgur pilavı
salata
turşu
komposto
bide irmik tatlısı. istersen kolay bir tarif var tatlı tarifi dene istersen vereyim ben pek sevmem de irmiği ondan dedim tavuk göğsü çikolata soslu
sen sevmesendee olur :) boswer ben irmik tatlisini yaparimmm
hııhhh sen bilirsin
kiz senmi yiyecen tatliyi sanada bigun senin sevdigin tatlidan yaparim resmini cekip koyarim gozlerinle yiyiverirsin
sevmek meselesi ayrıdaha kolay diye demiştim ben seni düşünmüştüm ama neyseeee
ver bakimm tarifi ama ya beceremezsem...irmik tatlisini daha oncedende yapmistim...
o zaman sen onu yap daha önce yaptıysan daha tecrübelisindir irmik tatlısında
bencedee ama sen tarifi yaz yine onuda denerim bigunnnn
ben çıkıyorum canım sonra yazarım tarifi Allah'a emanet ol görüşürüz
kandiliniz mübarek ,dualarınız kabul olsun...........
nasılsın canım...........