- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.061
Eki Görüntüle 246604 esracım söz vermiştim ya.:86:..pastamız.................ben yaptım anca bukadar.........:78:
vuvvvvvvvvvvv süper olmuş ellerine sağlık ablacımMalatyalılar da başka bir hamarat olurlar yani
Adı emir mi ayy bu kadar olur demiştim ya yeğenime benziyor diye benim yeğenimin adı da emir
sağol canım.........:78:
Doğrudur hemşerim..........
Evet canım emir........kız yoksa görümcem misin?
süperrrrrrrrrrrrrEki Görüntüle 246604 esracım söz vermiştim ya.:86:..pastamız.................ben yaptım anca bukadar.........:78:
sağol canım.........:78:
Doğrudur hemşerim..........
Evet canım emir........kız yoksa görümcem misin?
süperrrrrrrrrrrrr
bende eltinimmmm selammm
sağol canım..........süperrrrrrrrrrrrr
Bende eltinimmmm selammm
Ailecek burdayız biz
sağol canım..........
:89:
ailecek burdayız biz
sağol canım..........
:89:
dün iyiydimmm cati macerasi baya komikti sonra bi ara baska topikte sinirlerim bozuldu sonra sabah gene iyiydim sonra baska bi topikte yine sinirlerim bozuldu sonra is tatliya baglandi simdilik iyi diyelim iyi olalimmmm
sormayı unuttum
naber ablacım nasılsın
tweety sen nasılsın
Sormayı unuttum
Naber ablacım nasılsın
Tweety sen nasılsın
gorumceee senin dilin fazla uzunnn
eltiiii senin sacini basini yolarim kaynanam beni daha cok seviyor
gorumceee senin dilin fazla uzunnn
eltiiii senin sacini basini yolarim kaynanam beni daha cok seviyor
dün iyiydimmm cati macerasi baya komikti sonra bi ara baska topikte sinirlerim bozuldu sonra sabah gene iyiydim sonra baska bi topikte yine sinirlerim bozuldu sonra is tatliya baglandi simdilik iyi diyelim iyi olalimmmm
iyiyim canım ..........yarın tekrar annemlere gidiyorum.bahsetmişimdir babam hasta annem bakıyor... .....dün annem düşmüş kolunu kırmış ..anlayacağınız ikiside bakıma ihtiyaçları var...:84:....bende 15 -20 günlüğüne gidiyorum. allahtan okulların açılmasına var..........
iyi olman topiklere göre mi değişiyor
geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin tez zamanda
bazennnn degisiyorrrr sinir bozucu konular okuyuncaaa
nehaber kızlar........
iyidir ablacım senden naber
iyiyim canımmemleketimizdeyim........
Allah iyilik versinbenden selam söyle hiç göremediğim memleketime