Takım olarak bakarsanız,mobilyacılar,sipariş olunca çok pahalıya satıyorlar.
Koçtaş,praktiker gibi yapı marketlerden,istediğiniz ebatta,parça parça seçebilirsiniz.
Biz,oğlumun odasını akçaağaç yaptırdık.Çok temiz ve ferah bir renk,delikanlı odası için de çok uygun.Krem rengi ve açık mavi ile kombine ediyoruz.
En önemli tavsiyem,büyüüüük bir çalışma masası :)
Pc masası ve çalışma masasını ayrı almak yerine,tezgahı andıran uzun bir masa yaptık.
Üzerinde hem tv var,hem pc ve ortasında çalışma alanı için yer kalıyor.
Tek hatamız,dolabı sürgülü yaptırmak oldu.
Çok teşekkür ederim iyi bir alternatif oldu bana, hem ürünleri de görebileceğimiz için kalite anlamında da fikrimiz olmuş olur. Aklım hala masko da ki genç odasında işte bu dediğimiz bir model görememiştik ama dediğiniz gidi değişiklik yapabileceklerini söylemişlerdi aklımıza yatmıştı ta ki fiyatı öğrenene kadar :s.
Bir süre daha araştırıp bakacağız çünkü ha deyince alınabilecek şeylerden değil bizim için. Farklı fikirler ve tavsiyeler de gelirse çoook mutlu olurum :)
Takım olarak bakarsanız,mobilyacılar,sipariş olunca çok pahalıya satıyorlar.
Koçtaş,praktiker gibi yapı marketlerden,istediğiniz ebatta,parça parça seçebilirsiniz.
Biz,oğlumun odasını akçaağaç yaptırdık.Çok temiz ve ferah bir renk,delikanlı odası için de çok uygun.Krem rengi ve açık mavi ile kombine ediyoruz.
En önemli tavsiyem,büyüüüük bir çalışma masası :)
Pc masası ve çalışma masasını ayrı almak yerine,tezgahı andıran uzun bir masa yaptık.
Üzerinde hem tv var,hem pc ve ortasında çalışma alanı için yer kalıyor.
Tek hatamız,dolabı sürgülü yaptırmak oldu.
Bu da aklımın bir köşesinde bulunacak çok teşekkür ederim :)
Sürgülü kapaktan memnun kalmamanıza üzüldüm, kullanışsız mı? Ben çok beğeniyorum sürgülü kapakları, kendi odamda almak nasip olmadı oğlumunki öyle olsun istiyordum
İstanbul'da yaşıyoruz.
Eki Görüntüle 564620 Eki Görüntüle 564619
bende daha yeni oğluma mobilya aldım kullanışlı dolabıda büyük 1900e aldık ben yatağını bazalı aldım
Eki Görüntüle 564617
Modokoyu tavsiye ederim şiddetle.
Müthiş oda takımları var.
Mutlaka orda bulursun.
Ben bebek odası takımımı aldım oradan.
Büyüyebilen beşik
Beşik ayak ucunda ufak bi dolap
4Kapılı gardlop
5çekmeceli şifonyer
Ayna
Emzirme koltuğu
Yastık ve Yorgandan oluşan nevresim takımı
Cibinlik
hepsini toplam 3.5 milyar verdim.
Abajur 3 tane raf dolap bi tane de bölmeli rafıda hediye ettiler saolsunlar.
%100Mdf ve taş gibi.
Mutlaka oraya bi bak derim ben..