Genç odası

flower84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
191
1
Merhaba,
Burada paylaşılan evleri hayranlıkla inceliyorum. Aranızda çok zevkli kişiler var, aynı zamanda bu konularda bilgili olanlarınız da var. Bu yüzden sizden yardım almak istedim.

Oğlum için genç odası almayı düşünüyoruz ve ben sürgülü kapılı büyük dolabı olan açık renk bir mobilya takımı istiyorum ancak aradığım gibi bulamadım hep küçük dolaplar var genç odalarında. Bir yer buldum çok kaliteli ve dolapları büyük isteğe göre daha da büyütebiliniyormuş ancak 7,5 bin lira normal haliyle, büyütülmüş hali kim bilir ne kadardır. Sizden tavsiye istiyorum mobilyacı olabilir, kaliteli mobilya yapan bir yer olabilir. Yardım ederseniz çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler :)

merhaba, ist'daymışsın madem yenibosna'da bitpazarı diye bi yer var gittin mi bilmiyorum. geçen gün gitme şansım oldu benim. gerçekten çok hesaplı geldi. mesela masko'da 3.500 civarında olan mobilyaları falan 1.800liraya gördüm ben. sen de kafana göre bulursun eminim. istediğin ölçülerde yapabiliyolar bi de modelini de dilediğin gibi değiştirebiliyosun diye biliyorum.
inşallah içine sinen bişey bulursun :)

Çok teşekkür ederim :) Orayı duydum ama hiç gitmedim, acaba kaliteli, modern ve sade bir şeyler bulunabilir mi orada ? Kafamda ki imajı kalitesiz ve zevksiz şeylerin satıldığı bir yerdir gibi gerçekte nasıl ?

mobilya, beyaz eşya, kıyafet.. herşey var yani :) kalite konusunda bişey diyecek kadar mobilyadan anlamıyorum açıkcası ama her çeşit mobilya olduğunu söyleyebilirim. uzun zamandır mobilya araştırıyorum. masko, doğtaş, istikbal, bellona. hepsine biçok kez baktım. geçen gün buraya gittik eşimle diğer yerlerde gördüğüm bütün modeller vardı.
dediğim gibi mesela bi ürün genel olarak hoşuna gitti ama işte atıyorum rengini yastığını falan beğenmedin ya, istediğin gibi yaptırma şansın varmış orda. üretimde bi kalıpları yok yani. en azından benim sorduğum bikaç yer öyleydi. istediğin ölçüde üretiriz, koltuk istiyosan altına baza da ekleyebiliriz gibi..
sen dolap istiyomuşsun gerçi ben koltuk üzerinden örnek verdim hep ama bildiklerim bunlar :)
genç odaları birbirinin aynı gerçekten, sadece onlar değil tüm mobilyalar öyle. içim sıkıldı artık. insan kafasına göre değiştirmek istiyo..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim iyi bir alternatif oldu bana, hem ürünleri de görebileceğimiz için kalite anlamında da fikrimiz olmuş olur. Aklım hala masko da ki genç odasında işte bu dediğimiz bir model görememiştik ama dediğiniz gidi değişiklik yapabileceklerini söylemişlerdi aklımıza yatmıştı ta ki fiyatı öğrenene kadar :s.

Bir süre daha araştırıp bakacağız çünkü ha deyince alınabilecek şeylerden değil bizim için. Farklı fikirler ve tavsiyeler de gelirse çoook mutlu olurum :)

Takım olarak bakarsanız,mobilyacılar,sipariş olunca çok pahalıya satıyorlar.

Koçtaş,praktiker gibi yapı marketlerden,istediğiniz ebatta,parça parça seçebilirsiniz.

Biz,oğlumun odasını akçaağaç yaptırdık.Çok temiz ve ferah bir renk,delikanlı odası için de çok uygun.Krem rengi ve açık mavi ile kombine ediyoruz.
En önemli tavsiyem,büyüüüük bir çalışma masası :)
Pc masası ve çalışma masasını ayrı almak yerine,tezgahı andıran uzun bir masa yaptık.
Üzerinde hem tv var,hem pc ve ortasında çalışma alanı için yer kalıyor.
Tek hatamız,dolabı sürgülü yaptırmak oldu.

akçaağaç benim de çok sevdiğim bi malzeme. açık maviyle de düşününce güzel oluyor gerçekten :)
dolap kapağının sürgülü olması daha iyi değil mi neden hata olsun ki?

rica ederim fikir verdiysem ne mutlu..
aldıktan sonra bizimle de paylaşırsan sevinirim :)

Bu da aklımın bir köşesinde bulunacak çok teşekkür ederim :)

Sürgülü kapaktan memnun kalmamanıza üzüldüm, kullanışsız mı? Ben çok beğeniyorum sürgülü kapakları, kendi odamda almak nasip olmadı oğlumunki öyle olsun istiyordum

Bizimki kapısını hep açık bırakıyor,ondan aslında :)

Bir de sürgüler biraz fazla hassas.Kapadıktan sonra dengeyi bulmazsa kendi kendine de açılabiliyor.

oğlunuz kaç yaşında bilmiyorum ama ben belisin genç odalarını da beğeniyorum.. bebek odası aldık biz hem kalite hemde dolabı kocaman... genç odasının ki daha da büyüktür herhalde... bana modern geliyor ordaki genç odaları gerçi yaşı çok büyükse hitap etmeye bilir ama isterseniz bakmadıysanız bir bakın...

Son düzenleme:
Merhaba ikizlerimin odalarını ayrırken yakın zamanda çok aradık yatakları vardı ama onlara uygun dolap ve çalışma masası baktık oğlum çilek mobilyanın denizci yatağını kullanıyordu ama çilek denizci modelinin rengini değiştirilecekler renk tutmadı yatağıyla en sonunda capluumba yı bulduk
Resimlerini ekleyebildim mi bilmiyorum web sitesinden bakabilirsin güzel odalar vardı

Bu arada ben de sürgü kapak istemiştim ancak bakarken ve araştırırken pek kullanışlı olmadığı yönündeki yorumlar fazla olunca vazgeçmiştim kullanmadığım için net birşey söyleyemesem de genel kanı olumsuzdu araştırmalarım sonucunda

Her ne kadar yaşı büyük olmasa da uzun süre kullanabileceği bir mobilya istiyorum.

Sürgü kapak konusun da kimse memnun değil anladığım kadarıyla

Cevaplarınız için teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz markaları da inceleyeyim.

bende daha yeni oğluma mobilya aldım kullanışlı dolabıda büyük 1900e aldık ben yatağını bazalı aldım

Son düzenleme:
İstanbul'da yaşıyoruz.

Modokoyu tavsiye ederim şiddetle.
Müthiş oda takımları var.
Mutlaka orda bulursun.

Ben bebek odası takımımı aldım oradan.

Büyüyebilen beşik
Beşik ayak ucunda ufak bi dolap
4Kapılı gardlop
5çekmeceli şifonyer
Ayna
Emzirme koltuğu
Yastık ve Yorgandan oluşan nevresim takımı
Cibinlik

hepsini toplam 3.5 milyar verdim.
Abajur 3 tane raf dolap bi tane de bölmeli rafıda hediye ettiler saolsunlar.

%100Mdf ve taş gibi.

Mutlaka oraya bi bak derim ben..

Güle güle kullanın inşallah.
İşte biz de mdf istiyoruz, inşallah buluruz aradığımız gibi.
Biz masko ya bakıp geri geldik, güzel olanlar pahalıydı
Modoko uzak diye gitmemiştik ama masko dan daha mı iyidir orası ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…