• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kız, Yüzüğün Taşı Küçük Diye Evlilik Teklifini Reddetti

Ahahaha :KK70: :KK70: :KK70:

Tantanis, sende 1 karatlik pirlanta iste, seninde olsun koca :KK70:
Ben safım galiba, bunların hepsi birbirine benziyor e satılmıyormuş da niye o kadar para veriyonuz diyordum hep. Demek ondan gelmiyorlar, taktik değiştireyim bari :KK70:1 de neymiş 14 Karat isterim benn:rolleyes:

Ben safım galiba, bunların hepsi birbirine benziyor e satılmıyormuş da niye o kadar para veriyonuz diyordum hep. Demek ondan gelmiyorlar, taktik değiştireyim bari :KK70:1 de neymiş 14 Karat isterim benn:rolleyes:

Hahaha, haklisin, kim bilir birden 14 evlilik teklifi alirsin bu sekilde :KK70:

Valla bi evlilik bölümüne bir bak kk'ün. Erkekler resmen sömürülüyor. Bohcaya bile 3000-5000 harcatiyorlar. Dedigin gibi ev ile bile memnun olmuyorlar. Tabi evlendikten sonra bunun siniri eslerinden cikiyor ve evlililik bölümünden jet hizi ile bdv bölümüne geciliyor :KK70:

Hahaha, haklisin, kim bilir birden 14 evlilik teklifi alirsin bu sekilde :KK70:

Valla bi evlilik bölümüne bir bak kk'ün. Erkekler resmen sömürülüyor. Bohcaya bile 3000-5000 harcatiyorlar. Dedigin gibi ev ile bile memnun olmuyorlar. Tabi evlendikten sonra bunun siniri eslerinden cikiyor ve evlililik bölümünden jet hizi ile bdv bölümüne geciliyor :KK70:
Yakinen takip ettim kuzen ve kız kardeşim yeni evlendi bi kuzen nişanlı. Toplu sömürü programı resmen, ben de cimri olmakla suçlanıyorum laf söyleyince :KK70:Değişmeye karar verdim, koca dediğin az para harcamaya gelmiyormuş anladım :KK58:

Sevgilim bana böyle bi teklif yapsın valla yüzüğü kaptığım gibi yapışırım çocuğa :KK70:
İsterse kum tanesi gibim olsun :KK70:
Yüzük olsun yeter :D

Back